Marketingstrategie

Je wil met je merk de wereld in. De verbinding aangaan met je doelgroep en je doelen halen. Maar hoe communiceer je? En welke kanalen kies je? Wij helpen je focus aanbrengen met een gerichte marketingstrategie.

Direct contact opnemen
Marketing medewerkers van Steets in een brainstorm sessie

Verzeker jezelf van een marketingstrategie die staat als een huis

Ga je voor multichannel marketing of richt je je direct tot die ene ideale klant? Maak je werk van posten op LinkedIn, adverteren op Google of juist een prachtig ontworpen nieuwsbrief? ‘Marketing doen’ vraagt om nogal wat keuzes. Keuzes die lastig te maken zijn als je er eigenlijk niet de tijd of kennis voor hebt. Gelukkig zijn wij er om je door alle vraagstukken heen te loodsen.

Marketingstrategie op z’n Steets betekent:

Zo formuleren we jouw marketingstrategie

Stap 1 is je koers bepalen. Dat doen we met een inspiratiesessie waarin we je het hemd van het lijf vragen over je organisatie en je doelen, we samen brainstormen en we je meenemen in al onze ideeën. Daarbij vermijden we de platgewalste eerste afslag, maar zoeken we juist naar die (te) gekke ideeën die jou verder helpen. Zo komen we al pratende stap voor stap tot concreet geformuleerde KPI’s en een dito klantreis, die uiteindelijk leiden tot de juiste marketingkeuzes voor jou.

De volgende stap is die keuzes in een marketingstrategie op basis van het REAN-model gieten. Zo gaan we aan de slag om jouw doelgroep te bereiken, betrekken, activeren en koesteren. Dat doen we met een of meerdere van deze kanalen:

Heb je al een merkidentiteit en merkstrategie? Dan nemen we die hier natuurlijk in mee. Heb je daar nog niet over nagedacht, dan gaan onze branding experts graag voor je aan de slag.

Case: drijvende kracht achter groei en ontwikkeling

De beste marketingstrategie voor jou

We noemden het al even, maar bij Steets trekken we samen op zodat jij het beste resultaat krijgt. Dus zetten we onze tanden in jouw marketingstrategie, dan kijken strategen, marketeers, designers, copywriters en meer collega's mee. Zij nemen allemaal hun eigen, unieke expertise en ervaring mee. Gemixt met jouw input als vakinhoudelijk deskundige komen we tot de beste marketingstrategie voor jou.

Je klanten bereiken en activeren op jouw manier?

Laten we aan de slag gaan met een marketingstrategie die werkt voor jou. Vul het contactformulier in of bel (0318) 555 174.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.