Social media marketing

Social media is vandaag de dag niet meer weg te denken. Ook jouw doelgroep is hier te vinden. Wij zorgen ervoor dat jouw product of dienst bij deze mensen onder de aandacht komt.

Direct contact opnemen
Telefoon met social post van hierbenik.nl

Originele content waardoor mensen stoppen met scrollen, dat wil je

Voordat je social media marketing in kunt zetten, moet je weten wat het doel is. Wil jij meer volgers, meer kopers, meer interactie of alles bij elkaar? We gaan samen om tafel om jouw doel(en) te vangen in een strategisch plan.

Dat plan werken we uit in originele, opvallende ideeën, waar onze studio in het oog springende visuals voor maakt. De copywriters zorgen voor een goede tekst, waardoor de kijker stopt met scrollen. Jouw ideale klant voelt zich vervolgens aangesproken en onderneemt de actie die past bij jouw doel. De social content kan op je feed geplaatst worden, maar kan ook als advertentie worden ingezet voor een nog groter bereik.

Goed scoren op social media

Ons marketingbureau heeft alle expertise in huis om ervoor te zorgen dat jouw social media beter gaat scoren dan ooit. Jouw ideale klant weet je makkelijk te vinden en jouw advertenties zorgen ervoor dat ook de mensen die je bedrijf nu nog niet kennen, die weten te vinden op een manier die ze aanspreekt.

Case: resultaat door slimme social technieken

Inzicht in de cijfers

Social media marketing is een vak apart, want je moet niet alleen oog hebben voor beeld en tekst, maar ook voor cijfers. Hoe goed scoort jouw content? En wat kunnen we doen om dat verder te verbeteren? Door middel van originaliteit weten we jouw (toekomstige) volgers keer op keer te verrassen. Wij houden jouw content en lopende social advertenties goed in de gaten. Zo loop jij geen enkele kans mis.

Wil jij meer klanten door middel van social media marketing?

Laten we zorgen dat jouw ideale klant stopt met scrollen. Vul het contactformulier in of bel (0318) 555 174.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.