Webdesign

Van bezoekers trouwe klanten maken? Dat doe je met een sterk webdesign dat naadloos aansluit bij jouw visuele identiteit en bij je doelgroep. Onze webdesigners ontwerpen het voor je.

Direct contact opnemen
Medewerker van Steets die werkt aan een website

Webdesign dat klopt, van het hoofdmenu tot de kleinste button

Bezoekers willen soepel door je website of app navigeren en willen jouw merkidentiteit overal terugzien. Regel jij dat, dan pluk je daar de vruchten van. Want gebruiksvriendelijke, herkenbare online kanalen zijn de sleutel tot conversie. 

Ga daarom voor een webdesign (of: user interface design) dat bij je past. Waarin jouw merkidentiteit in ieder aspect terugkomt. Van de menu’s tot de pagina-indeling en van kleurgebruik en lettertypes tot de kleinste button. 

Zo helpen onze webdesigners je:

We starten met je merk-DNA

Elk bedrijf en elk merkverhaal is uniek. En dus ook iedere vertaalslag naar een passend webdesign! Onze UI-designers starten dan ook met jouw merk-DNA: ze verdiepen zich in wie je bent, hoe ziet je huisstijl eruit ziet en met welke mensen je de verbinding wil aangaan. Ze kijken scherp naar je doelen, nemen je doelgroep onder de loep en brengen in beeld hoe diens online customer journey eruit zou moeten zien. Ook kijken ze naar gebruiksvriendelijkheid, oftewel UX-design. Hebben ze het plaatje compleet, dan gaan ze aan de slag met je webdesign.

Het perfecte design bij jouw merk

Je uiteindelijke webdesign sluit visueel en praktisch naadloos aan bij jouw merk en je doelgroep. Dat houdt in dat je huisstijl in ieder element terug te zien is, van het kleurgebruik tot de lettertypes. Daarbij hebben onze designers ook gekeken naar gebruiksvriendelijkheid: zijn de pagina's logisch ingedeeld en is de navigatie intuïtief? Is het kleurgebruik en contrast zo toegankelijk mogelijk? En natuurlijk ondersteunt het webdesign je bezoekers in hun customer journey en stuurt het hen de goede kant op. Je webdesign kan nu worden omgezet in een website.

Case: een authentieke pijporgelbeleving

Jij profiteert steets van al onze expertise

Bij Steets geloven we dat we niet zonder elkaars kennis, ervaring en frisse blik kunnen. Helemaal bij webdesign, waarin verschillende expertises en vakgebieden samenkomen. Daarom buigen niet alleen onze UI-designers zich over je vraag, maar ook collega-designers, -ontwikkelaars en -marketingexperts. Zo profiteer jij van alle kennis die we bij Steets in huis hebben!

Ga jij voor webdesign dat bezoekers verandert in trouwe klanten?

We gaan graag voor je aan de slag. Vul het contactformulier in of bel (0318) 555 174.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.