Wervingsplatform

Toptalent vinden en binden wordt een stukje makkelijker met ons wervingsplatform. Ga voor een sterke employer branding en soepel sollicitatiebeheer.

Direct contact opnemen
Wervingswebsite die Steets aanbied

Schitteren als werkgever met je eigen Werken bij-website met ATS-koppeling

De arbeidsmarkt is competitiever dan ooit. Dus wil je jezelf onderscheiden als werkgever. Laten zien waarom steengoede professionals nu juist bij jouw bedrijf moeten zijn en niet bij de concurrent. Daarnaast wil je ook een goed ingericht sollicitatieproces, zodat je tijd bespaart en meer aandacht kan besteden aan strategische HR-doelen.

Ons wervingsplatform helpt je daarbij. Het bestaat uit 2 pijlers: 

  1. De Werken bij-website waar je je bedrijf presenteert. Hier vinden kandidaten niet alleen je openstaande vacatures, maar ook inspirerende verhalen van medewerkers en bedrijfsnieuws en -informatie. Kandidaten kunnen makkelijk en snel hun CV uploaden en solliciteren.

  2. Het Application Tracking System (ATS), waar je je vacatures en kandidaten beheert. Dit systeem is gekoppeld aan je website en je ziet hier in één oogopslag de status van de lopende sollicitaties.

Win de ‘war on talent’ met je Werken bij-website

We richten je Werken bij-website in als je online visitekaartje voor professionals. Van de missie en visie van je bedrijf tot mooie verhalen van werknemers: je website geeft een goed beeld van hoe werken bij je bedrijf eruit ziet. Met sterke SEO-copy over de uitgelichte functies trekken we werkzoekenden naar je website en activeren we ze om te solliciteren. Gerichte job alerts en nieuwsbrieven en soepel werkende sollicitatieformulieren maken het ontzettend makkelijk om te solliciteren. Natuurlijk richten we ook gegevensanalyse en tracking in, want meten is weten.

Is je werkgeversmerk eigenlijk wel aan een update toe? Dan starten we niet met je Werken bij-site, maar beginnen we een stapje eerder: met het opnieuw formuleren van je merkidentiteit, -belofte en -strategie.

Je Werken bij-website in het kort:

“Steets kent ons DNA en helpt ons vanuit daar de relatie aangaan met potentiële kandidaten. Met de data die Steets met ons deelt, krijgen we inzicht en blijven we op koers.” - Tanja Legemaat, corporate recruiter bij Abrona

Koppeling met je ATS

De vacatures op je Werken bij-site beheer je gemakkelijk via je Application Tracking System, die aan je website gekoppeld is. Tegelijkertijd worden sollicitaties via je website zó je ATS in geschoten. Op die manier beheer je alle lopende sollicitaties op één plek. Natuurlijk krijg je hier ook hosting en beheer, plus support bij.

We integreren met deze Application Tracking Systems:

Steets als jouw HR-partner

Ons wervingsplatform is een onmisbaar instrument in je employer branding. Het zet je merk stevig neer en door de goed ingerichte processen bespaar je zeeën van tijd. Daarnaast geeft het platform je de mogelijkheid je resultaten te meten, zodat je die kunt staven aan je recruitment KPI’s. Maar wil je echt goed beslagen ten ijs komen, dan kunnen we je met nog veel meer helpen:

De basis: we zetten een aantrekkelijk, onderscheidend en betekenisvol werkgeversimago voor je neer. Een imago dat je kernwaarden en bedrijfscultuur krachtig naar buiten toe communiceert.

Dan analyseren we de markt, identificeren we je doelgroepen en stellen we doelen op basis van jouw ambities. We ontwikkelen een strategie en richten de marketingmix in waarmee jij onder de aandacht van je ideale kandidaat komt en je doelen haalt. 

Met gerichte recruitmentmarketing trekken we gekwalificeerde kandidaten aan, creëren we een positieve experience en moedigen we de kandidaten aan om actie te ondernemen. Zo verzorgen of ondersteunen we de activatie van je merk.

Meten is weten, dus richten we je gegevensanalyse en tracking in. Hiermee meten we de effectiviteit van je merkactivatie en kunnen we waar nodig onze strategie optimaliseren. Zo houden we de focus op jouw doelen.

“Steets is een ondersteunende pilaar in onze recruitment marketing. Van het ontwerpen van nieuwe uitingen tot het plaatsen en verspreiden ervan: we kunnen op jullie rekenen.” - Beau Kok, Lansigt

Ook toptalent werven met een sterke aanpak?

We staan klaar om jou als HR-professional te ondersteunen. Vul het contactformulier in of bel naar (0318) 555 174.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.