Statamic

Jouw content gepresenteerd en beheerd zoals jij dat wil. Statamic is een modern, clean en gebruiksvriendelijk CMS dat met jou en je onderneming meegroeit.

Direct contact opnemen
Laptop met de website Statamic

Gebruiksvriendelijk contentbeheer, simpel aan te passen aan jouw wensen

Daar staat Statamic voor. Of je nu een doorgewinterde techneut bent die content multichannel wil verspreiden en gebruik maakt van een digital asset manager, of je er juist weinig vanaf weet en je gewoon op een eenvoudige manier je content wil beheren, Statamic is de oplossing voor jou.

Bij Steets zijn we fan van Statamic omdat het een flexibel CMS is. Het is gebouwd op het grootste PHP-framework, Laravel, wat betekent dat we het naadloos kunnen laten aansluiten op onze maatwerkapplicaties. Om deze redenen zijn onze klanten blij met Statamic:

statamic cms multimedia

De techniek

Maar vlak de techniek aan de achterkant van het CMS ook niet uit. Met Statamic kun je rekenen op handige flat file toepassingen, static site generators, GraphSQL voor een headless oplossing en volledig versiebeheer.

ditisveenendaal website

Statamic, en nog een beetje meer

Als we jouw Statamic-oplossing gaan optuigen, mag je veel meer verwachten dan alleen een soepel werkend CMS. Je krijgt er bijvoorbeeld een handige ‘starter kit’ bij die je helpt om via je nieuwe CMS alles uit je marketing te halen. Daarnaast blijven we continu bezig met verbeteringen doorvoeren en uitrollen, zodat je Statamic-website altijd 100% veilig en up-to-date is.

Ga jij voor een CMS dat met je meegroeit?

We laten je graag zien hoe Statamic je contentbeheer makkelijker maakt. Vul het contactformulier in of bel (0318) 555 174.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.