Schoolaanmelding

De gevoelige persoonsgegevens van je (toekomstige) leerlingen veilig opgeslagen. Op een soepel werkend, gebruiksvriendelijk platform. Schoolaanmelding.nl zorgt voor gemak én veiligheid.

Direct contact opnemen
Scholenplatform website schoolaanmelding.nl gemaakt door Steets

Veilig en gemakkelijk leerlingen aanmelden, zonder papierwerk

Leerlingen inschrijven is een groot karwei waarbij geen fouten gemaakt mogen worden. Veiligheid staat op één. Ook is het fijn als het aanmelden makkelijk en snel gebeurt. Geen papierwerk, maar na de aanmelding een automatische koppeling in SOM of Magister.

Met ons platform melden nieuwe leerlingen zich heel eenvoudig zelf aan in een beveiligde omgeving. Deze omgeving blijft ook beveiligd. We zorgen ervoor dat alle gevoelige gegevens achter slot en grendel zitten.

5 jongeren zitten op een trap met laptopVeilige online opslag

Wij vinden het, net als jij, heel belangrijk dat de gegevens die jouw leerling achterlaat veilig zijn. Onze systemen zijn dan ook data encrypted en voorzien van een SSL-certificaat. Ook zijn wij volledig OWASP top 10-proof: we blijven continu checken wat de nieuwe veiligheidsrisico’s zijn en zo nodig zorgen we voor extra bescherming. De gegevens van jouw leerlingen zijn dus te allen tijde veilig.

Gemak en geen fouten

Inschrijvingen gaan nu nog vaak op papier. Dat is onveilig, maar ook heel arbeidsintensief. Tijdens het aanmeldproces voor de leerling, maar zeker ook voor jullie als school. Daarnaast kunnen er naast het overnemen van de informatie gemakkelijk fouten gemaakt worden. Via ons platform voorkom je dat. Alles gaat digitaal.

Koppeling met SOM of Magister

Een fijne extra die nog meer gemak geeft, is de automatische koppeling met SOM of Magister. Dit gebeurt tegenwoordig vaak nog handmatig. Via ons platform gaat dat vanzelf. De gegevens die achtergelaten worden, worden opgeslagen en de gewenste koppeling gebeurt vervolgens automatisch. 

Eigen scholenpagina

Om het voor de toekomstige leerlingen nog makkelijker te maken, stellen wij op ons platform een scholenpagina voor jullie in. Dit zorgt ook meteen voor promotie, want zo valt jouw school op bij twijfelende leerlingen. Deze pagina is naar wens in te richten en past dus goed bij wat jullie als school willen uitstralen.

Automatische herinneringen voor de leerling

Als de toekomstige leerling begonnen is met het invullen van de gegevens, maar dit om welke reden dan ook niet afmaakt, wordt er automatisch een herinnering gestuurd naar het ingevulde e-mailadres. Ook hier heb je dus geen omkijken naar. Als ze eenmaal beginnen met inschrijven, maken ze het door middel van onze herinneringen ook af.

Wil jij ook veilig en gemakkelijk nieuwe leerlingen aanmelden?

We laten je graag de mogelijkheden van ons platform zien. Vul het contactformulier in of bel (0318) 555 174.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.