Zoekmachinemarketing

Hoe kom ik bovenaan in Google? Iedere ondernemer stelt zichzelf weleens die vraag. Helaas is er geen magische formule, maar onze zoekmachinemarketeers hebben alle kennis in huis om de juiste strategie voor jou te bepalen en uit te voeren.

Direct contact opnemen
Medewerker van Steets van digital marketing die werkt aan zoekmachinemarketing

Een website waar Google én je ideale klant blij van worden

Wil je gevonden worden door je ideale klant? Dan kun je niet om zoekmachinemarketing heen. Goede zoekmachinemarketing draagt eraan bij dat jouw website zo hoog mogelijk in de Google-zoekresultaten prijkt, zodat je doelgroep je makkelijker kan vinden.

Hoe je dat doet? Met waardevolle content voor je doelgroep, die geoptimaliseerd is op de zoektermen die relevant zijn voor jou. Met de juiste technische elementen en een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke interface, zodat bezoekers soepel door je website heen gaan en Google ‘m makkelijk kan indexeren.

Zoekmachinemarketing is nooit 'af'

Wij helpen je met dit doorlopende proces. Want de algoritmes van Google en het zoekgedrag van je doelgroep veranderen constant, wat betekent dat zoekmachinemarketing nooit ‘af’ is. Onze experts zetten hun oog voor detail, specialistische kennis en een bak aan ervaring in om op de veranderingen in te springen en je website steeds zo te optimaliseren dat Google én je ideale klant er vrolijk van worden.

Zo pakken we je zoekmachinemarketing aan

Je kunt bij Steets terecht voor een Search Engine Marketing Plan, waarin we op basis van zoekwoordonderzoek en concurrentieanalyse je SEO-strategie uitstippelen. Maar ook de uitvoering kunnen we voor je doen, van website-optimalisatie tot local SEO.

Zoekmachinemarketing door Steets ziet er zo uit:

Case: +300% meer verkeer met zoekmachinemarketing

Impact maken met zoekmachinemarketing

Voor een goede positie in Google is zoekmachinemarketing onmisbaar. Maar de meeste impact maak je als je dat ondersteunt met andere online marketingactiviteiten, zoals online advertising, conversie-optimalisatie en contentmarketing. Zo versterken al je activiteiten elkaar. 

Geen idee wat je precies moet doen aan marketing? We helpen je graag door de bomen het bos weer te zien. Onze online marketeers leggen je alle mogelijkheden uit, matchen de middelen met jouw doelen en helpen je met het maken van scherpe keuzes. Zo komen we samen tot een marketingmix die past bij jou en je merk. 

Prijkt jouw website straks zo hoog mogelijk in Google?

Laten we om tafel gaan. Vul het contactformulier in of bel (0318) 555 174.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.