Websites

Welke stappen moet jouw klant doorlopen en wat is daarvoor nodig? Onze back-end en front-end developers bouwen een website waarmee je aansluit bij je publiek en je glansrijk je doelen haalt.

Direct contact opnemen
Development medewerker van Steets die aan website van Automatic Choice werkt

Business, tech en creativiteit komen samen in een voor jou gemaakte website

Je website moet gewoon kloppen. Om dat voor elkaar te krijgen, starten we met een strategische sessie. Waar wil je heen? Wat is je ambitie? Als dat helder is, gaan onze experts aan de slag.

De back-end developers schrijven de code waarmee we jouw visie vertalen naar de techniek. Zo staat de basis van je website als een huis. De front-end developers slaan de brug tussen design en techniek en zorgen ervoor dat je website er aan de voorkant goed uitziet én goed werkt. Ook haken UX/UI-designers, strategen en online marketeers achter de schermen aan.

Zo werken onze experts integraal samen en leveren we jou de website waarmee jij je doelen haalt.

Website op maat

Vereist jouw klantreis maatwerk, zoals de integratie van een API of misschien de volledige digitalisering van je dienstverlening? Dan brengen we jouw wensen en onze mogelijkheden in kaart tijdens een strategische sessie, waarna we alles from scratch voor je gaan bouwen.

Of volgens onze pre-built standaard

Heb je minder specialistische eisen? Bijvoorbeeld een eenvoudigere website, opgebouwd uit redactionele pagina’s? Hiervoor hebben we een pre-built standaard. Denk: jouw eigen design en wensen, vormgegeven in solide bouwblokken die wij al voor je hebben klaarstaan. Zo kunnen we je snel en efficiënt resultaat leveren.

Case: digitale transformatie voor Automatic Choice

Als expert in het reviseren van versnellingsbakken deelt Automatic Choice veel kennis. Ook is ieder denkbaar onderdeel bij hen te bestellen. In onze samenwerking bleek al gauw dat veel van hun business online kon. Zo bouwden we een uitgebreid B2B-platform waarmee Automatic Choice zijn dienstverlening in een hogere versnelling zette. De bestel- en adviesprocessen zijn nu compleet gestroomlijnd en geautomatiseerd.

Expertises mixen voor het beste resultaat

We noemden het al even, maar bij Steets werken we graag samen met collega's uit alle expertises om jou het beste resultaat te bieden. Dus gaan we een website voor je bouwen, dan buigen niet alleen onze ontwikkelaars zich over je vraag, maar kijken ook de online marketeers, designers en UX/UI'ers mee. Met die mix van expertises zorgen we ervoor dat je website staat als een huis.

Samen een website maken waarmee jij je doelen haalt?

Laten we een strategische sessie plannen. Vul het contactformulier in of neem direct contact op met Bart.

Steets Werknemer Bart

Bart Koppenaal

Managing partner

06 - 814 29 255 Stuur Bart een e-mail

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.