Webshops en e-commerceplatforms

Jouw producten 24/7 online, optimaal vindbaar en volgens de juiste merkbeleving. Bedien je klanten met een webshop of e-commerceplatform dat uitblinkt in beleving en usability.

Direct contact opnemen
Medewerker Steets die aan nieuwe website werkt van Tusol

Je complete e-commerceplatform, toegespitst op jouw doelen en ambities

Als jouw webshop je klanten moeiteloos door het aankoopproces heen loodst, pluk jij daar onder de streep de vruchten van. Maar ook aan de achterkant wil je technische en commerciële mogelijkheden die je leven makkelijker maken. Denk aan in 3 tellen cross-selling opties toevoegen of een koppeling met je ticket- of abonnementssysteem.

Daarom starten we jouw webshopproces met de vraag “wat hebben jij en je klant nodig?”. Vanuit daar gieten we jouw visie en ambities in een soepel werkende shop. 

Het platform dat met je meegroeit

Wanneer we een webshop ontwikkelen, beginnen we altijd met de ambitie. Wat is je vertrekpunt en waar wil je naartoe? Ben je bezig om een nieuw product te ontwikkelen of heb je een bewezen product-markt-fit en ben je toe aan de volgende stap? Onze strategen denken graag met je mee. We stellen je dan onder andere deze vragen:

Wat is jouw e-commerce merk?

Heb je al nagedacht over je positionering? En wie is je ideale doelgroep? Verkoop je eigen producten of ook producten van andere leveranciers? Een goede merkstrategie met een slimme positionering gekoppeld aan een goede merkidenteit zorgt ervoor dat je klaar bent om de markt op te gaan. Natuurlijk kunnen wij je hiermee helpen.

Wat zijn je wensen en eisen (requirements)?

Wat heb je allemaal nodig in je webshop? Bij Steets houden we van slimme en krachtige integraties. Heb je je producten bijvoorbeeld in een CRM of PIM staan, dan laden we die graag voor je in. We kunnen een maatwerkoplossing voor je ontwikkelen, maar hebben ook al genoeg pre-built functionaliteiten klaarstaan die we extra snel voor je kunnen implementeren.

Profiteer van pre-built functionaliteiten 

Nieuwe features bouwen vinden we leuk, in herhaling vallen iets minder. Daarom werken onze ontwikkelaars volgens het DRY-principe: Don't Repeat Yourself. In de praktijk betekent dat dat we handige functionaliteiten zo generiek mogelijk opbouwen. Zo staat de basis en kunnen we die later aanvullen met precies die elementen waarmee we jouw organisatie verder helpen. Win-win, want we kunnen deze features dan supersnel implementeren.

Deze functies hebben we al voor je ‘klaarliggen’:

Features:

B2B en klantenportalen

Naast ‘gewone’ webshops ontwikkelen we ook klantportalen. Het voordeel van zo’n omgeving is dat je een goede merkbeleving kunt bewaken, terwijl je klanten volledig aan de knoppen kunnen zitten. 

Case: ticketshop voor Wildlands Adventure Zoo

De ticketshop van Wildlands is een mooi voorbeeld van een platform dat helemaal naar wens ontwikkeld is. Dat platform hebben we zo opgezet dat de voorpret al begint bij het kopen van een entreekaartje. Door de koppeling met het ticketsysteem krijg je tijdens het bestellen handige suggesties te zien, bijvoorbeeld voor een lunchaanbieding en parkeertickets. Je gekochte kaartjes vliegen direct als pdf en als wallet-item je inbox in. En: je kunt in het portaal je abonnement op het dierenpark afsluiten, verlengen of opzeggen.

Business, tech en creativiteit

Bij Steets gaan we voor een webshop of e-commerce platform waarmee jij je doelen haalt. Daarom stopt het project niet als onze backend- en frontend-developers er hun magie op hebben losgelaten. Om jou het beste resultaat te bieden, werken onze ontwikkelaars integraal samen met de designers, strategen en marketeers. Want in die mix van business, tech en creativiteit, daar versterken we elkaar en gebeuren er mooie dingen.

Een webshop waarmee je je sales boost?

Laten we kennismaken. Vul het formulier in of neem direct contact op met Bart.

Steets Werknemer Bart

Bart Koppenaal

Managing partner

06 - 814 29 255 Stuur Bart een e-mail

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.