Maatwerkapplicaties

Wat je wensen ook zijn, met onze maatwerkapplicaties kun je alle kanten op. Zo bedien jij optimaal je gebruikers en haal je glansrijk je doelen.

Direct contact opnemen
Medewerker van Steets die op development werkt

Jouw maatwerkapplicatie, gebouwd met je specifieke business case op het netvlies

Sommige business cases vragen om een specifieke uitwerking. Wij bouwen onze maatwerkapplicaties met jouw uitdagingen en ambities als basis. Net zo belangrijk zijn de verwachtingen van je klant en de kansen die we zien in de markt. Tijdens een strategisch overleg brengen we al die elementen samen. En maken we plannen om mooie dingen te bouwen.

Een maatwerkapplicatie gebouwd door Steets betekent:

Van prototype tot MVP

Heb je al ideeën voor je applicatie of weet je eigenlijk nog niet goed waar je gebruikers precies op zitten te wachten? Onze specialisten kunnen op verschillende gebieden met je meedenken. Vanuit UX (user experience), waarbij we eerst onderzoeken wat de behoefte precies is, of de UI (user interface) om de interactie met de gebruiker vorm te geven. Hierbij houden we uiteraard rekening met de juiste merkbeleving, een sterke plus van maatwerkapplicaties.

Het framework dat bij jouw wensen past

Voor het ontwikkelen van maatwerkapplicaties maken we altijd gebruik van frameworks en de laatste technologie. Afhankelijk van je vraagstuk is dat een mix van bijvoorbeeld:

API-integraties voor een soepel proces

Informatie op verschillende plekken opslaan en beheren wil je zoveel mogelijk voorkomen. Daarom integreren we met verschillende systemen, om al je data te koppelen en processen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Waar mogelijk gebruiken we koppelingen (oftewel API-integraties) die we eerder hebben ontwikkeld. Hierin zit al onze kennis opgeslagen en omdat ze al 'klaarstaan', kunnen we ze snel inzetten en er eenvoudig onderhoud aan doen. En nog een plus: je beperkt je initiële investering flink.

Populaire koppelingen die we maken zijn bijvoorbeeld:

Ontwikkeld voor doorontwikkeling

Na het ontwikkelen van je MVP begint het pas echt. Dan gaan we zorgen voor een goede onboarding van alle gebruikers. En misschien is een marketingcampagne om meer gebruikers te activeren ook onderdeel van je behoefte.

Een mix voor nog beter maatwerk

Met de expertise van onze strategen en developers bouwen we een maatwerkapplicatie die tot in detail is afgestemd op jouw doelen. Maar waarom zou je daar stoppen? We haken in het bouwproces ook graag onze collega’s van design en marketing aan. Met die mix van ideeën, kennis en ervaring zetten we voor jou een optimaal product neer.

Samen de applicatie bouwen voor jouw business case?

Let’s talk strategy. Vul het contactformulier in of neem direct contact op met Bart.

Steets Werknemer Bart

Bart Koppenaal

Managing partner

06 - 814 29 255 Stuur Bart een e-mail

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.