Online advertising

Je ideale klant aanspreken met een goed getargete Google Ad of een social media-advertentie die van het scherm af spat? Online advertising is een essentieel onderdeel van je marketing. Wij helpen je om je ads optimaal in te zetten.

Direct contact opnemen
Telefoon met online advertentie van Werken in de Kempen

Meer naamsbekendheid, meer leads en meer conversies met online advertising

Online advertenties zijn het perfecte uithangbord voor je merk. Met een goed getargete ad inclusief mooie beelden, sterke copy en de juiste zoekwoorden spreek je precies die mensen aan die je naar je website wil hebben. Maar hoe zet je je online ads nou écht goed in en zorg je dat ze opvallen in de dagelijkse stroom van informatie? 

Daar helpen onze online marketeers je bij. Samen zetten we je doelen en KPI’s op een rijtje en op basis daarvan stippelen we een waterdichte strategie uit. Daarbij kunnen we gebruik maken van Google-advertenties, maar ook ads op de social mediaplatforms, van LinkedIn tot TikTok.

We adviseren je over de juiste keuzes voor jou en gaan daarna aan de slag met je online ads maken. De marketeers bepalen wat de beste zoekwoorden, looptijd en budgetverdeling is en zorgen dat je ad op de juiste plek te zien is. De copywriters schrijven een pakkende tekst en de designers maken beeld dat van je scherm af spat. Alles voor een perfect resultaat!

Online advertising bij Steets: 

De prestaties van je online ads optimaliseren

Onze taak stopt niet wanneer je online ads draaien, vinden wij. Want in de online wereld, waarin veranderingen elkaar in vlot tempo opvolgen, moet je constant blijven monitoren en bijsturen. Wij optimaliseren de prestaties van je advertenties daarom aan de hand van de data van het advertentieplatform.

Genereert die ene Google Display-advertentie nog niet zoveel clicks? We maken de copy nog wat wervender of doen een verbeterslag qua beeld. Kan de targeting beter? We sleutelen net zo lang tot we de perfecte doelgroep te pakken hebben. Daarbij houden we natuurlijk scherp de KPI’s in het oog. 

Marketingactiviteiten die elkaar versterken

Met online advertising kun je veel kanten op. Van Search-, Display-, Shopping- en Performance Max-campagnes op Google tot ads op Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, TikTok en Snapchat. Maar je maakt nog meer impact als je de juiste marketingactiviteiten met elkaar combineert. Zo ondersteunt goede zoekmachinemarketing je advertentie-inspanningen en is ook contentmarketing onmisbaar voor een optimaal resultaat.

Weet je niet precies wat de ideale marketing-blend voor jouw merk is? Of heb je niet de tijd om er echt goed in te duiken? Laat onze digital marketeers erop los. Zij weten precies wat er kan, welke middelen bij jouw doelen passen en hoe je je ideale klant aanspreekt. Met als resultaat: meer naamsbekendheid, meer leads en meer conversies.

Klaar voor online ads die van je scherm afspatten?

We kunnen niet wachten om samen mooie dingen te gaan maken. Vul het contactformulier in of bel (0318) 555 174.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.