Kameleon met rood blauw filter
Terug

Lansigt Accountants en Belastingadviseurs

De drijvende kracht achter groei en ontwikkeling

Lansigt is niet zomaar een financieel en fiscaal adviseur. Het bedrijf heeft een bak aan expertise en ervaring in huis, die ze gericht inzetten om mensen en organisaties verder te helpen. Of het nu klanten zijn of juist de eigen medewerkers: Lansigt wil samen sparren en zo groei aanjagen. En ze hadden een merkpositionering nodig die precies dat communiceerde.

Een herpositionering die op alle vlakken naadloos aansluit

De uitdaging

De eigen cultuur en uitgesproken visie van het kantoor vertalen in een relevante, onderscheidende merkpositionering. Op zo’n manier dat het extern én intern werkt. Dat was het vraagstuk waarmee we aan de slag mochten voor Lansigt.

Door zorgvuldig samen te werken konden we in het proces de verbinding maken met verschillende initiatieven binnen de organisatie. Een totale herpositionering moet tenslotte op alle vlakken naadloos aansluiten. Daardoor maakten we samen een reis die veel energie en inspiratie opleverde. En zo op een mooi resultaat uitliep.

De oplossing

Samen ambitie aanjagen. Dat is de merkbelofte die wij voor Lansigt hebben neergezet. Voor ondernemers, organisaties én de eigen medewerkers. Zo laten we zien dat Lansigt voor hen een sparringspartner en klankbord is. Dichtbij, van hoog niveau en met een scala aan specialismen.

0

Rebranding die aansluit op de merkpositionering

0

Krachtige verbinding met het werkgeversmerk

0

Merkconcept met veel aanknopingspunten

Ellesie

Volgende case