Online marketing

Je online aanwezigheid draagt in hoge mate bij aan je branding en je bereik. De juiste online marketing is dan ook onmisbaar. En dat kan van alles zijn. Van een innovatieve website tot prikkelende Google-advertenties. Van zoekmachineoptimalisatie tot pico bello social kanalen. Wat moet je weten? Hoe moet je kiezen?

We make you focus. Als online marketingbureau met zowel een digitale als creatieve insteek combineren wij het beste van business, technologie en creativiteit. Met een nieuwsgierige geest en een zakelijk hart verruimen wij je blik én verscherpen wij je keuzes. Samen focussen we op eigenheid, betekenis en relevantie. Steeds opnieuw.

Onze digital marketing activiteiten

Onder de noemer online marketing vallen aardig wat werkzaamheden. In wezen komt internetmarketing neer op ‘alle marketing die je op het internet doet’, maar dat is nogal algemeen. We maken het concreter voor je:

Search Engine Optimization

Sterke, relevante copy die is geoptimaliseerd op relevante zoektermen. De juiste technische elementen. En natuurlijk een gebruiksvriendelijke, responsive interface. Een gespecialiseerd SEO-marketingbureau of full service marketingbureau heeft de expertise in huis om een plek zo hoog mogelijk bovenaan de Google-zoekresultaten te bemachtigen.

Meer over SEO >

Search Engine Advertising

Bovenaan de organische zoekresultaten prijken advertenties. Wil je daartussen komen te staan, dan moet je adverteren via Google Ads. Onze digital marketeers bepalen welke zoektermen lucratief zijn, stellen een budget(verdeling) vast en duiken in de Google-veiling. Als campagne of wanneer je doorlopend zichtbaar wilt zijn.

Meer over SEA >

Contentmarketing

Alles draait om content. Wat je zegt, wat je doet en hoe je daarvan online het bewijs voert. Zulke contentmarketing kan op vele manieren. Met goede teksten, sprekende infographics, informatieve nieuwsbrieven, kleurrijke visuals of opvallende animaties bijvoorbeeld. Als het maar relevant, pakkend en inhoudelijk is. Want de inhoud, die telt.

Social media marketing

Online zoeken, vinden en kopen gebeurt allang niet alleen via Google meer. Via social media marketing spring jij ook op andere kanalen in het oog. Denk aan social media campagnes, geoptimaliseerde accounts, organische posts op het juiste tijdstip en met de juiste call-to-action, en het in kaart brengen en benaderen van je doelgroep.

Online strategie

Voordat we zomaar ergens mee aan de slag gaan, bepalen we eerst wat de beste route is. Daarbij leidt nieuwsgierigheid als kompas ons voorbij de eerste afslag, naar wegen die nog niet zijn platgewalst. Hoe geven we jouw merk eigenheid en betekenis? Hoe blijf jij zowel consistent als relevant? Met ons als jouw digital marketingbureau focussen we duurzaam op vooruitgang. Samen.

Meer over strategie >

Integraal internetmarketingbureau

Als online marketingbureau voor het mkb hebben wij de specialisten, tools en software in huis om jou het werk uit handen te nemen. Met onze geïntegreerde aanpak – gebaseerd op het REAN-model – gaan wij aan de slag om jouw doelgroep te bereiken, betrekken, activeren en koesteren. Je hoeft dus niet apart een SEA-bureau, online marketing adviesbureau, ICT-bedrijf of grafisch bureau voor online marketing in te schakelen. Je vindt alles gewoon hier op één plek. Zo willen we het beste online marketingbureau voor jou zijn.

Sterker nog: al je marketing is bij ons in goede handen. We zijn niet alleen een digital marketingbureau, maar hebben ook ontwikkelaars, strategen en creatieven rondlopen. Website bouwen? Buitenreclame regelen? Flyers of brochures printen? Of zelfs je hele merkstrategie op de schop nemen? Doen we allemaal. Dat vind je niet in ieder online marketingbedrijf, als we onszelf een schouderklopje mogen geven.