Brand design

Een mooi merk mag gezien worden. Wij helpen jou je merk eigenheid en betekenis te geven met goed brand design en grafische vormgeving – van conceptdesign tot DTP-werk. Zodat jouw merk een sterke visuele identiteit heeft. En zo opvalt tussen al die andere mooie merken.

De visuele taal van jouw merk

Het eerste waar mensen bij branddesign aan denken, is een huisstijlontwerp. Maar brand design omvat veel meer dan alleen een logo en huisstijl laten ontwerpen. Of misschien beter gezegd: een huisstijl laten maken gaat verder dan de bekende tastbare uitwerkingen zoals visitekaartjes, notitieblokken en briefpapier.

Je huisstijl omvat alle bouwstenen die nodig zijn om jouw merk visueel vorm te geven. Dus ja, dat kunnen visitekaartjes en notitieblokken zijn – maar ook templates voor social posts en animaties, de gevel van je bedrijfspand en de tone of visual. Alles om jouw merk herkenbaar, eigen en onderscheidend te maken.

Je brand design doorontwikkelen

In een positioneringstraject gaan we uitgebreid aan de slag om jouw merk goed uit te pluizen en neer te zetten – ook visueel. Van het eerste conceptdesign tot volwaardig brand design. Met vorm, typografie, kleur- en taalgebruik en beeldstijl zorgvuldig bepaald. Zodat het nauw aansluit op en iets zegt over jouw visie, ambities en kracht.

Vervolgens is ook elke uitwerking die jij nodig hebt bij ons branding bureau in goede handen. We maken de vertaalslag naar concreet grafisch ontwerp – zoals de visuele elementen voor je nieuwe website of nieuw promotiemateriaal. Maar ook in de toekomst zetten onze (brand)designers hun tanden in de grafische vormgeving. Bijvoorbeeld wanneer je social templates, buitenreclame, flyers, whitepapers, advertorials of fotografie en video nodig hebt. Terwijl de strateeg, conceptontwikkelaar of art director het concept blijft bewaken.

We make you focus

Steets is geen grafisch ontwerpbureau. We zijn een full-service creative digital agency. De samenwerking tussen strategie, design, tech en marketing maakt dat wij het complete plaatje voor jou verzorgen. Combineer dat met onze nieuwsgierige geest en ons zakelijke hart, en je krijgt een resultaat dat logisch, intuïtief, simpel, echt en eigen is. Brand design that makes sense. Wij zorgen dat jij consistent en relevant blijft, zodat we samen kunnen focussen op vooruitgang. Steeds opnieuw.