Front-end development

Hoe sterk je code ook is en hoe gelikt je huisstijl er ook uitziet, aan de voorkant moet alles goed werken. Dat is waar front-end development in het proces aansluit. Met een zakelijk hart en nieuwsgierige blik zorgen onze front-end developers ervoor dat jouw website, applicatie of systeem goed werkt en goed blijft werken. Steeds opnieuw.

Wat houdt front-end development in?

Kort door de bocht: front-end is webdevelopment van wat er aan de voorkant van een website, applicatie of systeem gebeurt. Front-end development slaat daarmee de brug tussen ontwerp en techniek. Tussen grafisch ontwerp en code. De laatste stap in een integrale samenwerking die ervoor zorgt dat alles er goed uitziet én goed werkt.

Wat doen onze front-end developers?

Bij Steets bedenken we digitale oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken. We houden ons dagelijks bezig met de vertaalslag van design naar interface. Daar hebben we dan ook verschillende front-end developers voor in huis, die zich buigen over onder andere:

  • Het bouwen van maatwerk websites, applicaties en systemen

  • Het vertalen van grafisch ontwerp naar werkbare digitale omgeving

  • Het uitwerken van templates

  • Het testen van webapplicaties

  • Het oplossen van support tickets en compatibiliteitsissues

Het ontwikkelen van nieuwe oplossingen is bovendien niet het enige. Moet er iets aan je website veranderen of loop je ergens tegenaan bij het gebruik hiervan? Dan zijn het ook onze front-end developers die dit razendsnel voor je oppakken en oplossen.

Business, technologie en creativiteit

Front-end is een integrale samenwerking tussen webdesign en webdevelopment, waarbij ook intensief wordt samengewerkt met andere specialismen. Zoals back-end development, UI-design en digital marketing. In elk project dat wij oppakken, zorgen wij dat alle elementen elkaar versterken. Business, technologie en creativiteit. Zo gaan we voor een alomvattend resultaten dat jouw merk eigen, consistent, relevant en betekenisvol maakt.