Back-end development

Een goede website, applicatie of systeem begint met een sterke basis: de code. Code die staat als een huis en werkt als een trein. Zodat alles naar behoren werkt, zo niet beter. Met ons back-end development maken wij de juiste vertaalslag van jouw visie naar techniek. Een snelle en stabiele functionaliteit om jouw ambities waar te maken.

Als je code maar goed zit

Back-end development is, zoals de naam al doet vermoeden, ontwikkeling aan de achterkant van een website, applicatie of systeem. Niet het gedeelte dat je ziet, maar de code daarachter. Pas als dat allemaal goed in elkaar steekt, kan alles aan de voorkant ook goed werken.

Coderen is secuur werk. Je moet maar net weten waar je wat op welke manier moet instellen. Als er iets verandert, moet je weten wat je moet aanpassen en welke code je vooral met rust moet laten. En gaat er toch onverhoopt iets fout, dan moet je snel kunnen troubleshooten en een oplossing bewerkstelligen. Dat vraagt om een scherp oog, een vaste hand en een flinke dosis focus. Gelukkig beschikken onze back-end developers daarover.

Dit doen onze back-end developers voor jou

Wij ontwikkelen back-end oplossingen voor uiteenlopende digitale vraagstukken van onze klanten. Wat jouw verwachtingen en ambities ook zijn, wij maken de vertaalslag naar de juiste techniek. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Websites met een volledig aansluitend CMS

  • Online bestel- en reserveersystemen

  • Intra- en extranetomgevingen

  • E-mail automation oplossingen

  • Rooster- en plansoftware voor retailers

  • Koppelingen met API’s

  • Maatwerk websites, applicaties, systemen en modules

Van voor naar achter, van links naar rechts

Back-end development staat niet op zich. Nog los van de onlosmakelijke samenwerking tussen back- en front-end development, komt er bij het uitwerken van jouw merk meer kijken. Welke elementen, welke stijl moet er überhaupt in code worden omgezet? Die input komt van de grafisch ontwerpers, die weer nauw met de strategen hebben samengewerkt in het positioneringstraject. De marketeers en copywriters vertellen onze developers over welke content er uiteindelijk in het resultaat moet komen.

Business, technologie en creativiteit dus. Een integrale aanpak waarmee jouw merk het beste uit de verf komt: vol eigenheid, betekenis en relevantie. Met onze back-end development voor jouw bedrijf focussen we samen op vooruitgang. Steeds opnieuw.