NOK Clinics

Serieuze boodschap, frisse uitstraling

DE UITDAGING

De kliniek, die voorheen bekend stond als de Nederlandse Obesitas Kliniek Private Zorg, wilde een vernieuwing van hun merkidentiteit, zodat zij daarna doorlopend konden werken aan het beter vindbaar maken van hun niet-vergoede behandelingen. Zo kunnen zij mensen die graag aan hun gewicht willen werken en een kickstart nodig hebben om het gewenste resultaat te halen bereiken en behandelen.

ONZE ROL

  • Design
  • Marketing
  • Conversieoptimalisatie (CRO)
  • Contentmarketing

Een nieuwe positionering, een nieuwe website, een nieuwe marketingaanpak. Onze strategen namen het voortouw voor de uitwerking van een merkidentiteit en online strategie. Daarna mocht een team van developers, designers, marketeers en copywriters op het project duiken. Met een uitgewerkte huisstijl, websiteontwerp met gloednieuwe open source-technieken en een totaalpakket aan digital marketing werkzaamheden (SEM-strategie, contentmarketing en advertising) als gevolg.

PROCES

Zo’n integrale aanpak voer je stapsgewijs uit. Na een pragmatische start met een compacte website zijn we de digital marketing bundel gaan uitrollen, waar we in nauw overleg met de klant bijsturen en aanvullen waar nodig. Met campagnes en uitbreidingen van de website spelen we in op actualiteiten en ontwikkelingen. En toen er eenmaal een sterke basis stond, moest ook de bedrijfsnaam deze vernieuwingen gaan weerspiegelen. Dat werd: NOK Clinics.

470%

Totale stijging van organisch verkeer

36%

Meer organisch verkeer in 2022 t.o.v. 2021

RESULTATEN

NOK Clinics wil een serieuze boodschap overdragen, maar wel op een frisse manier. De nieuwe merkidentiteit draagt dit zowel in woord als in beeld uit. In combinatie met remarketing, slimme optimalisatietechnieken in social advertising, SEO-optimalisatie en conversietracking hebben we bovendien veel nieuw verkeer kunnen aantrekken. Zo staat het vernieuwde NOK Clinics online als een huis.

Deel met anderen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Volgend project

Waar zorg draait om jou