Wij bouwen aan merken en merkbeleving

Blog

Steets verbouwt en verhuist

Ben je de afgelopen tijd vanuit Utrecht over de A12 richting Veenendaal gereden? Dan heb je onze nieuwe werkplek al kunnen spotten. Terwijl jij je in het zweet werkt om die laatste merkuitingen voor je vakantie het wereldwijde web op te slingeren, is de verbouwing van ons nieuwe pand in volle gang. En het wordt écht heel gaaf!

Verbouwing

Voordat we op onze nieuwe stek aan merken kunnen bouwen, moest het pand grondig verbouwd worden. Er komt veel licht, mooi uitzicht, ruime werkplekken en voldoende ruimtes om bijvoorbeeld samen met klanten rustig te kunnen brainstormen over nieuwe campagnes en workshops te kunnen geven. Eenmaal gesetteld moet je zeker de koffie komen proeven, de snelheid van het wifi-gastennetwerk testen en ervaren welke creativiteit je in de nieuwe brainstormruimtes kunt opdoen.

Verhuizen

Eind augustus verhuizen we van de Fokkerstraat naar onze nieuwe kantoor op Gildetrom 35 om vanuit daar in een totaal nieuwe setting te bouwen aan de merken en merkbeleving voor onze klanten. Het zijn dus echt de laatste loodjes van de verbouwing op dit moment. Wij kunnen niet wachten om er aan de slag te gaan en onze klanten uit te nodigen op deze nieuwe locatie. Wil jij ook werken in een gloedjenieuw kantoor in Veenendaal? Check onze vier actuele vacatures. 

Buren worden?

Is jouw bedrijf ook toe aan een nieuwe stap op huisvestingsgebied? Dat komt goed uit want we verhuren de benedenverdieping van ons nieuwe pand. Meer weten? Bekijk de mogelijkheden op de website van CMC Bedrijfsmakelaars of neem contact op met Louis. Wellicht worden jullie wel onze nieuwe onderburen!

Maak een supportticket aan

Heb je een probleem of een vraag over je website of intranet? Gebruik dan onderstaand formulier. Probeer zo concreet mogelijk je vraag of foutmelding te omschrijven, dat helpt ons enorm je zo goed mogelijk te helpen.


Geen bestand gekozen
Screenshot (van bijv. de foutmelding)
jkjnwer