Blog

Say hello to Steets Zutphen!

Soms groei je als organisatie uit je jasje. Dan is het tijd om op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden. Voor Steets betekent dit dat we gaan uitbreiden met een derde locatie. Je kende Steets Veenendaal en Steets Skopje al, say hello to Steets Zutphen! Vanaf 1 oktober vind je daar aan de prachtige IJsselkade ons spiksplinternieuwe kantoor.

Waarom Zutphen?

Het zat al even in de koker, deze move naar het oosten. Omdat we geloven dat een creative digital agency als Steets in Gelderland echt iets toevoegt. En als je dan toch een nieuwe horizon gaat verkennen, dan is de charmante Hanzestad volgens ons de perfecte plek om dat te doen.

A-locatie aan de IJssel

Ons nieuwe kantoor staat op één van de mooiste plekjes van Zutphen: aan de IJsselkade, midden in het historische stadscentrum en pal aan de IJssel. Voor de deur ligt een groen park, waar je lekker je bakkie koffie kunt drinken met uitzicht op het water. En ook fijn: vanaf het treinstation wandel je binnen 10 minuten naar ons toe.

Hoe ons nieuwe kantoor er dan uitziet? Nou, zo:

Ziet er mooi uit, toch? Wij zien onszelf al helemaal koffie drinken aan het water en borrelen in het gezellige centrum.

Het Steets Zutphen-team

We starten Steets Zutphen met een team van online marketeers die jou helpen groeien door middel van superscherpe campagnes, on point advertising en SEO, en veel meer. Op den duur zullen meer collega’s de oversteek maken naar Zutphen.

Kom je buurten?

Zin om een bakkie te komen doen aan de IJssel? Of om samen plannen te maken voor ijzersterke campagnes? Wees welkom! We zien je graag bij Steets Zutphen.

IJsselkade 8

7201 HB Zutphen

Geschreven door

Sara Luco

Deel met anderen