Marketingcampagnes

Meer bereik, meer leads. Wie wilt dat nu niet? Een marketingcampagne maakt jouw merk zichtbaar en vindbaar. Je springt in het oog en blijft in het hart van je doelgroep. Steets helpt je in het aanbrengen van focus in je strategie én het uitwerken van campagnematerialen. Van merkconcept tot digitale campagnes.

Reclamecampagne vanuit merkconcept

Vanuit de merkidentiteit en merkpositionering ontwikkelen we het merkconcept. Waar de merkidentiteit vooral een interne focus heeft, is het merkconcept de manier waarop je merk communiceert met de buitenwereld. Het merkconcept bestaat uit een overkoepelend en inspirerend merkverhaal dat de kern van het merk raakt, inclusief een krachtige pay-off die alle communicatie met elkaar verbindt.

Het is de manier om merkproposities over te brengen en de kapstok om – vaak voor een langere periode – campagnes en communicatie-uitingen aan op te hangen. Een goed creatief concept is herkenbaar en toch origineel. En bevat een sterke emotionele prikkel om mensen positief te beïnvloeden. Het is ook het idee dat de technologie tot leven brengt en daarmee de basis voor alles wat we ontwerpen en ontwikkelen.

Offline en online campagnes

Dat ontwerpen en ontwikkelen doen we zowel in de vorm van online als offline campagnes. Abri’s, gevelreclame, advertenties in de krant, social media campagnes, Google Ads, e-mail campagnes, flyers... Alles is mogelijk. En het combineren van verschillende uitingen versterkt jouw aanwezigheid nog meer.

Wat belangrijk is, is bepalen waar de focus moet liggen. Waarom wil je een marketingcampagne opzetten? Bijvoorbeeld als branding campagne, recruitment campagne of om een actie uit te lichten? Gaat het om een B2C- of B2B-campagne? Wij helpen je allereerst met kiezen, voordat we ons storten op de uitwerking. Zodat we precies de juiste materialen, op de juiste plekken, op de juiste momenten inzetten. En zo maximaal impact maken met een inspirerende communicatiecampagne.