Search Engine Advertising

Adverteren op Google. Een van de meest bekende manieren van online reclame maken. Niet zo gek, want Search Engine Advertising (de vakterm voor zoekmachineadvertenties) is een fantastische methode om meer naamsbekendheid te creëren, meer bezoekers naar je website te lokken en meer leads te genereren. Want wie maakt er nou geen gebruik van ’s wereld grootste zoekmachine?

De geslepen digital marketeers van ons SEA-bureau – of nou ja, we noemen onszelf liever een creative digital agency – stippelen een plan uit aan de hand van jouw ambities. We weten precies welke middelen passen bij jouw doelen en brengen de juiste focus aan in jouw marketingoperatie.

Google-advertenties met focus

SEA-marketing in een notendop komt neer op ‘op Google adverteren’, maar is wel degelijk wat complexer. Er zijn namelijk allerlei verschillende opties om een SEA-campagne op te zetten, elk met eigen voordelen en toepassingen:

  • Tekstadvertenties

  • Display-campagnes

  • Video-campagnes

  • Shopping-campagnes

  • Google Maps-advertenties

Onze marketeers denken mee met jouw strategie en adviseren je over de juiste keuzes. Ze helpen je de beste zoekwoorden, looptijd en budgetverdeling bepalen en zetten de juiste advertenties op de juiste plaats in. En sturen continu bij waar nodig. Een scherp oog, optimale resultaten.

Sterkere SEA met ondersteuning

Marketing dashboard

Alles wat je online doet, kun je meten. Dat is een van de grote voordelen van adverteren in Google. In een Google Datastudio Marketing Dashboard voegen wij zo veel mogelijk van de beschikbare, relevante data samen in een overzichtelijk rapport. Zo heb jij altijd inzicht in de resultaten van de platforms, websites en campagnes.

KPI-monitoring

Hoe ga je doelen bereiken zonder ze te stellen? Onze SEA-specialisten bekijken wat samen met jou wat jouw belangrijkste Key Performance Indicators zijn en monitoren de voortgang hiervan continu. Zo kunnen we tijdig bijsturen en blijven we op koers.

SEA en SEO

Search Engine Advertising en Search Engine Optimization zijn twee kanten van dezelfde medaille. Google-advertenties doen het namelijk beter op een goed geoptimaliseerde pagina. Wij houden dit doorlopend nauwlettend in de gaten voor je.

Business, technologie en creativiteit

We zijn niet alleen maar een SEA-marketingbureau. Die term is veel te klein om te omvatten waar wij ons allemaal mee bezighouden. Als full-service creative digital agency helpen wij je op veel meer vlakken en veel meer manieren om consistent te zijn en tegelijkertijd relevant te blijven. Om je merk eigenheid en concrete betekenis te geven. Samen focussen we op vooruitgang. Steeds opnieuw.

SEA-marketing uitbesteden? We make you focus >