Search Engine Optimization

Hoe kom ik bovenaan in Google? Een vraag die elke ondernemer zichzelf weleens stelt. Er mag dan geen magische formule zijn die jou naar die felbegeerde eerste plek tilt (geen enkel SEO-bedrijf heeft hét antwoord, ook al beweren ze soms anders), wij als specialist in zoekmachineoptimalisatie weten wel wat er nodig is om de juiste zoekmachinemarketing voor jou te bepalen, uit te voeren én te optimaliseren.

De kracht van SEO-marketing

Een goede positie in Google vergt best wat werk. Een belangrijk onderdeel daarvan is zoekmachineoptimalisatie, ook wel Search Engine Optimization of gewoon SEO. Een pagina of website SEO-optimaliseren betekent verbeteringen signaleren en doorvoeren, om zo de vindbaarheid zo groot mogelijk te maken. Dat kan door contentoptimalisatie, maar ook technische aspecten spelen een grote rol. Door dit constant bij te houden, houd je je positie op peil en kom je eerder onder de aandacht bij je doelgroep.

Een doorlopend proces, want zowel bezoekersgedrag als het algoritme van Google veranderen steeds weer. Wat de ene keer werkt, is de volgende keer niet per se het antwoord. Dat vraagt om een oog voor detail, specialistische kennis en het liefst een bak ervaring. Je hebt dus voor echt goede zoekmachineoptimalisatie een specialist nodig. SEO uitbesteden is dus zo’n gek idee nog niet.

Specialist in zoekmachineoptimalisatie

Onze SEO-diensten

  • SEO-strategie: wat is er voor nodig zodat jij beter gevonden wordt in Google? Welke quick-wins zijn er te identificeren? Welke richting kun je het beste op? Met een waterdichte SEO-strategie brengen wij focus aan.

  • Zoekwoordenonderzoek: waar zoekt jouw doelgroep naar? Als wat wil jij bekend staan? Met andere woorden: waar wil jij op gevonden worden? Met een zoekwoordenanalyse brengen wij in kaart welke termen passen bij en rendabel zijn voor jouw business.

  • SEO-copywriting: een goede website betekent goede teksten. Die zowel de lezer als de zoekmachine weten te bekoren. Wij helpen je met creatieve, sterke copy die je doelgroep boeit, vasthoudt en vertelt wat ze willen weten.

  • SEO-optimalisaties: SEO is nooit ‘af’. Wij houden de positie van jouw website dan ook nauwlettend in de gaten en sturen bij waar nodig, zowel technisch als qua content. Zodat jij zichtbaar wordt én blijft.

  • SEO ranking rapportage: SEO is cruciaal voor succes. Maar dan moet je wel weten waar je verbeterpunten liggen. Met een ranking rapportage leggen wij de zwakke plekken van je website bloot. Ook geven we je punt voor punt advies om je SEO-score te verbeteren.

We houden alle data bij in een online omgeving. Dat kan ook extra uitgebreid met ons KPI-dashboard. Compleet inzichtelijk voor jou, inclusief de nodige uitleg. Zo weet je precies waar wij mee bezig zijn en welk effect dat heeft.

Full-service zoekmachinemarketingbureau

SEO is slechts één onderdeel van search engine marketing. Het werkt het beste met ondersteuning van andere activiteiten. Zoals search engine advertising (adverteren in Google), CRO, campagnes, doorlopende contentmarketing en andere websiteoptimalisaties zoals technische vernieuwingen. Niet alleen doen wij dit allemaal; wij helpen je ook allereerst bepalen wat voor jou alle opties zijn en wat daarin de beste mogelijkheden. Met een nieuwsgierige geest en een zakelijk hart verruimen wij je blik én verscherpen wij je keuzes. Samen focussen we op eigenheid, betekenis en relevantie. Steeds opnieuw.

Zoekmachineoptimalisatie uitbesteden? We make you focus >