Wij bouwen aan merken en merkbeleving

Een tikje theatraal opvallen

Creatief concept, Campagnes, Ontwerp en opmaak

Frisse look met eigentijdse stijl

De uitdaging

Voor Theater De Lampegiet mochten we de jaarlijkse theatergids rebranden. Een frisse look met eigentijdse stijl. Daarna gingen we aan de slag met een merkcampagne om aankondiging van het nieuwe theaterseizoen vorm te geven. Opvallend, en een tikje theatraal.

Laat je raken

Een theatergids die overzichtelijk, boeiend en kleurrijk is. Waarin de lezer rustig kan bladeren, snel vindt wat hij zoekt en tóch nog verrast wordt.

De bijbehorende campagne is opvallend en eigentijds. Laat je raken in het theater. Door emotie. Je gaat naar het theater om te lachen, aan het denken gezet te worden of een traantje weg te pinken. Geraakt word je altijd.

Ontsnappen aan het alledaagse

Lampegiet.nl

Theater De Lampegiet is het theater waar de bezoeker zich thuisvoelt en kan ontsnappen aan het alledaagse leven. Iedereen is welkom. De bezoeker staat centraal tijdens een gezellige middag of avond uit.  

Samenvattend;
wat we gedaan hebben:

#conceptontwikkeling
#campagne

Je weet niet wat je ziet

Louis Diepeveen

Strateeg / Partner

Louis@steets.nl / 0620620209

Maak een supportticket aan

Heb je een probleem of een vraag over je website of intranet? Gebruik dan onderstaand formulier. Probeer zo concreet mogelijk je vraag of foutmelding te omschrijven, dat helpt ons enorm je zo goed mogelijk te helpen.


Geen bestand gekozen
Screenshot (van bijv. de foutmelding)
jkjnwer