Online marketeer Zutphen

Aan de slag als online marketeer in Zutphen? Laat jouw talenten de vrije loop bij een creative digital agency, in plaats van genoegen te nemen met een doorsnee online marketingbureau. Met andere woorden: word curious bastard bij Steets. We make you go bananas op ons gloednieuwe kantoor in Zutphen.

Wat doet een online marketeer bij Steets Zutphen?

Wat is een online marketeer in de ogen van een creative digital agency? In ieder geval iemand die, net als wij, wars is van de strakke grenzen tussen strategie, marketing, design en tech. Steets biedt klanten een mix van expertises die hun merk doet groeien. Als online marketeer bij ons in Zutphen pak jij het werk dan ook breder aan.

Ja, je houdt je bezig met SEO, SEA, CRO en social advertising. De gangbare onlinemarketingwerkzaamheden. Maar dat doe je terwijl je verder kijkt, dieper graaft, en verbindt. Samen met collega’s én met de klant. Zodat je een ijzersterk, toekomstbestendig resultaat neerzet.

Een greep uit de taken van een online marketeer bij Steets:

Ons gloednieuwe marketingbureau in Zutphen

Middenin het historische stadscentrum, pal aan de IJssel. Daar is Steets neergestreken. Een van de mooiste plekjes van de Hanzestad, als je ’t aan ons vraagt. Voor de deur kun je lekker een bakkie koffie drinken in een groen park met uitzicht op het water. Het centrum ligt op een steenworp afstand en het treinstation op tien minuutjes lopen. Fijn voor als we na het werk nog even willen doorschuiven voor een gezellige borrel.

Het kersverse team in Zutphen bestaat uit online marketeers, maar via Veenendaal en Skopje werk je ook samen met copywriters, developers, strategen, vormgevers, projectmanagers, UX-designers, engineers, art directors en conceptontwikkelaars. Allemaal nieuwsgierig, vooruitstrevend en meer dan een tikje eigenzinnig. Curious bastards, die graag initiatief nemen en tot het gaatje gaan om ideeën werkelijkheid te maken. Jij ook?

Hoe word je online marketeer bij Steets in Zutphen?

Om bij Steets in Zutphen online marketeer te worden, vragen wij een paar dingen van je. Maar echt maar een paar. Zo heb je bijvoorbeeld een relevante opleiding, ben je lekker proactief, kun je goed communiceren en heb je kennis van tools zoals Google Analytics, Looker Studio, Tag Manager en Meta Business Manager. Al ervaring? Super! Nog geen ervaring? Ook geen probleem – junior online marketeers en stagiairs zijn net zo goed welkom.

Wat is het salaris van een online marketeer in Zutphen?

En natuurlijk krijg je iets terug voor wat wij vragen. Best wat moois, al zeggen we het zelf. Zoals een goed marktconform salaris, reiskostenvergoeding, een persoonlijk opleidingsbudget mét ontwikkeldagen, laptop van de zaak en 25 vakantiedagen per jaar. Wat je precies gaat verdienen als online marketeer hangt af van je kennis en ervaring. Wij gebruiken het Baarda-model om transparant, duidelijk en eerlijk jouw salaris te bepalen. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent.

Vacatures online marketeer in Zutphen

Ons klantenbestand breidt regelmatig uit en ons team groeit mee. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste online marketeers in Zutphen. Zie jij het wel zitten om op een prachtige, spiksplinternieuwe locatie samen met gedreven collega’s aan de slag te gaan voor inspirerende klanten? Zet je tanden in onze online marketeer vacatures in Zutphen, of stuur gewoon lekker brutaal een open sollicitatie. Vinden we leuk.

Online marketeer Zutphen >

Junior online marketeer Zutphen >