Wij bouwen aan merken en merkbeleving

Blog

Zuivere koffie bij Steets

Koffie is één van de meest verhandelde grondstoffen ter wereld. Voor sommige collega's is het zelfs een voorwaarde voor goede prestaties. In ons nieuwe pand staat dan ook een flinke espressomachine om de kwaliteit van het werk hoog te houden. Het predikaat 'beste koffie van Veenendaal' krijg je niet zomaar. Dat apparaat zet echt de lekkerste kopjes koffie, cappuccino's, latte macchiato's en espresso's. 

Die heerlijke koffie komt er natuurlijk niet vanzelf: sommigen van ons zijn getraind door een barista en kennen bijna alle finesses van het ambacht. 

De koffiescore van Steets

De eerste twee maanden in ons nieuwe pand zitten erop. Tijd om de balans op te maken. Hoeveel koffie drinken vormgevers, developers, marketeers, projectmanagers, administratief medewerkers, officemanagers, conceptdenkers, copywriters, strategen en accountmanagers van een marketingbureau? 

Nou, dat zijn er dus 3512 in twee maanden. 

Is dat veel? Valt best mee: nog geen 2,3 per persoon per dag. Er zijn namelijk ook nogal wat theedrinkers bij Steets. En dan tellen we de klanten nog niet mee, die natuurlijk ook graag een bakkie komen doen! 

Koffie bij Steets

Kom je proeven?

Kom je proeven?

Maak een supportticket aan

Heb je een probleem of een vraag over je website of intranet? Gebruik dan onderstaand formulier. Probeer zo concreet mogelijk je vraag of foutmelding te omschrijven, dat helpt ons enorm je zo goed mogelijk te helpen.


Geen bestand gekozen
Screenshot (van bijv. de foutmelding)
jkjnwer