Wij bouwen aan merken en merkbeleving

Blog

Zo gaf Kirsten vorm aan haar stage bij Steets

Een stage bij Steets is uitdagend, boeiend, gezellig en je werk doet er écht toe. Tenminste, dat vinden wij zelf. Maar, vinden de stagiairs dat ook? Daarom vroegen we het maar eens aan Kirsten, stagiair vormgeving. Hoe is het om stage te lopen bij het leukste – wederom, dit vinden wij zelf - marketingbureau van de regio?

Kirsten Vink is student grafische vormgeving aan het Grafisch Lyceum Utrecht en studeert dit jaar af. Haar laatste stage liep ze bij ons. “Wat ik heel leuk vind is dat je hier direct deel van het team uitmaakt. Op mijn eerste dag had ik meteen het gevoel van: ik hoor erbij. Je werkt al snel aan grote projecten, doet mee aan meetings. Maar, ook help je mee aan het klaarzetten en afruimen van de lunch en op vrijdag drink je gezellig een borrel met iedereen.”

Rustig je draai vinden

“Ik begon wel met wat kleinere klusjes: het verwerken van correcties van de klant, bijvoorbeeld. Dit waren vaak tekstaanpassingen en soms wat geschuif in de ontwerpen. Niet erg spannend werk, maar het helpt je heel erg om rustig je draai te vinden bij Steets.”

Je eigen werk tegenkomen in de stad

“Grotere klussen kwamen al snel mijn kant op. Ik heb zelf flyers, brochures, borden, banners en programmaboekjes opgemaakt. Ik heb ook de huisstijl voor een klant - Keep Caring - opgezet en aan een mooie campagne van Ouwehands Dierenpark gewerkt. Eens in de zoveel tijd kwam ik door mij gemaakte producten tegen in en om Veenendaal! Superleuk!”

Keep Caring

Sociaal veel geleerd 

“Voor mij is het wel een onvergetelijke tijd geweest. Ik heb hier heel veel geleerd: niet alleen als vormgever, maar ook op sociaal gebied. Ik heb onwijs leuke mensen ontmoet. Iedereen stond altijd klaar om me te helpen. Ik kreeg steeds meer verantwoordelijkheid – dat geeft je vertrouwen en het gevoel dat ze potentie in je zien, heel fijn!”

Niet alleen geleerd, ook gelachen 

“Door de complimenten en de fijne manier van feedback geven heeft mijn zelfvertrouwen echt een mega-boost gekregen. Ik heb niet alleen veel geleerd, maar ook veel gelachen en genoten van het gezelschap van mijn collega’s. Elke dag was anders, en eigenlijk was elke dag leuk!” 

Kom je ook stage lopen bij Steets? Check de vacatures!

Maak een supportticket aan

Heb je een probleem of een vraag over je website of intranet? Gebruik dan onderstaand formulier. Probeer zo concreet mogelijk je vraag of foutmelding te omschrijven, dat helpt ons enorm je zo goed mogelijk te helpen.


Geen bestand gekozen
Screenshot (van bijv. de foutmelding)
jkjnwer