Wij bouwen aan merken en merkbeleving

Blog

Steets is verhuisd

Na urban lasergamen, afbreken, opbouwen en aankleden, is het vandaag de hoogste tijd om eindelijk echt aan de slag te gaan in ons nieuwe pand. Vorige week waren we nog druk met het inpakken van de verhuisdozen en het bestickeren van spullen, vanochtend luidden we met een heerlijk ontbijt de nieuwe werkplek in. Croissantjes, belegde broodjes en vers fruit - een goed begin is het halve werk. Toen de magen eenmaal gevuld waren, kieperden we onze verhuisdozen leeg op de bureaus. Tijd voor het allerbelangrijkste: een plekkie zoeken en de boel inrichten. Alles om weer aan de slag te kunnen gaan voor onze klanten op onze nieuwe locatie.

Nieuw pand, nieuwe inspiratie

Het spreekt dan ook voor zich dat we er veel zin in hebben om in deze nieuwe inspirerende werkruimte weer mooie projecten voor onze klanten te gaan maken. Het uitzicht over de weilanden, de enorme ruimte in het pand, de nieuwe vergaderruimtes en natuurlijk een gloednieuw koffieapparaat. Alle ingrediënten zijn aanwezig om nog scherpere strategieën, veel creatieve concepten en interactieve websites met (online) content te kunnen maken. 

Genoeg plek, kom er bij!

Dit nieuwe pand biedt ook de mogelijkheid om meer slimme koppen toe te voegen aan ons team. Bekijk onze vacatures en lees hoe wij werken. Spreekt dit je aan? Kom dan langs om de sfeer (en koffie) te proeven. 

Wil je ons bezoeken? Dat kan vanaf vandaag op ons nieuwe adres: Gildetrom 35 in Veenendaal. 

 

 

Maak een supportticket aan

Heb je een probleem of een vraag over je website of intranet? Gebruik dan onderstaand formulier. Probeer zo concreet mogelijk je vraag of foutmelding te omschrijven, dat helpt ons enorm je zo goed mogelijk te helpen.


Geen bestand gekozen
Screenshot (van bijv. de foutmelding)
jkjnwer