Wij bouwen aan merken en merkbeleving

Blog

Een feestje was het!

De officiële opening van ons nieuwe pand in drie woorden: gezellig, smaakvol, dankbaar! Wij hebben genoten en genieten nog steeds een beetje na. We bedanken iedereen voor de mooie cadeaus, de hartelijke gezelligheid en de vrolijke gesprekken. Een opening kun je maar één keer vieren, dus gelukkig hebben we de beelden nog...

 

Helemaal geland

We werken inmiddels al sinds augustus in ons nieuwe pand en kunnen je vertellen: we zijn helemaal geland. We kunnen zittend, staand en sinds de opening zelfs fietsend werken - bedankt voor dit dynamische cadeau!

De koffie loopt goed door, de watertap werkt en de vrijdagmiddagborrels zijn gezellig als vanouds. Nu nog wachten op de lente: als de temperatuur weer flink in de dubbele cijfers komt en het zonnetje schijnt kunnen we eindelijk gebruik maken van onze patio. 

Kom je tegen die tijd nog een keer buurten? Gezellig!

Bekijk hieronder alle foto's op je gemak terug en als je nog eens langs wilt komen: je bent van harte welkom.

Scroll he-le-maal naar beneden om niets te missen.

O ja, er stond ook nog een photobooth...

Laat zien!

Maak een supportticket aan

Heb je een probleem of een vraag over je website of intranet? Gebruik dan onderstaand formulier. Probeer zo concreet mogelijk je vraag of foutmelding te omschrijven, dat helpt ons enorm je zo goed mogelijk te helpen.


Geen bestand gekozen
Screenshot (van bijv. de foutmelding)
jkjnwer