Wij bouwen aan merken en merkbeleving

Blog

Nieuwe site voor Bezoekerscentrum Grebbelinie

Wist jij dat de Grebbelinie al meer dan 200 jaar dienst heeft gedaan in de verdediging van ons land? Met name de Tweede Wereldoorlog is onlosmakelijk verbonden aan de Grebbelinie. Maar ook in andere perioden speelde de Grebbelinie een belangrijke rol. Het bijbehorende bezoekerscentrum, gelegen tussen Veenendaal en Renswoude, wil de betekenis van het gebied zichtbaar maken voor bezoekers, het monumentale landschap bewaren en een blijvende plaats van herinnering creëren voor de offers die zijn gebracht voor onze vrijheid. Om die boodschap kracht bij te zetten, ontwikkelden wij een nieuwe website die recht doet aan deze bijzondere en historische locatie.

Perioden en restaurant

Op de nieuwe site is er ruimte om alle belangrijke perioden uit de geschiedenis van de Grebbelinie te belichten. Zo lezen we over Enrico, de Hollander die voor het Spaanse leger koos. Hij past bij de periode 1588-1795. En we maken kennis met de Canadese Tom, die de Grebbelinie bevrijdde van de Duitsers. Ook is een deel van de website ingericht voor het bijbehorende restaurant de Grebbelounge. Op aantrekkelijke wijze presenteert het bezoekerscentrum deze en alle andere mogelijke activiteiten. Medewerkers van het bezoekerscentrum en de Grebbelounge houden de website up-to-date door het toevoegen van nieuwe pagina’s en activiteiten.

Publieksopening

Op zaterdag 8 juli 2017 opende het bezoekerscentrum op het Fort aan de Buursteeg in Renswoude haar deuren en ging ook de nieuwe site online. Dat ging gepaard met vele feestelijke activiteiten: van een gidstour en het bezoeken van de expositie tot een ritje in een oude legerjeep en outdoor activiteiten. Ook aan de kinderen was gedacht. Zij konden knutselen en werden geschminkt.

Nieuwsgierig geworden naar de mooie site én de mogelijkheden van het bezoekerscentrum? Kijk dan snel op de site. Wij raden je een bezoekje absoluut aan!

Maak een supportticket aan

Heb je een probleem of een vraag over je website of intranet? Gebruik dan onderstaand formulier. Probeer zo concreet mogelijk je vraag of foutmelding te omschrijven, dat helpt ons enorm je zo goed mogelijk te helpen.


Geen bestand gekozen
Screenshot (van bijv. de foutmelding)
jkjnwer