Wij bouwen aan merken en merkbeleving

Blog

Klein autootje, groot nieuws

Hij is klein, rood en door sommigen ook wel de schrik van het fietspad genoemd: de Canta. Dit knalrode invalidenwagentje met een trouwe schare aan fans wordt in Veenendaal gemaakt. Om de hoek bij Steets. Dus toen fabrikant Waaijenberg Mobiliteit een partner zocht voor de lancering van het nieuwe mobiel kwamen ze al snel bij ons uit. Wij gingen vol gas aan de slag.

In het diepste geheim werkte Waaijenberg Mobiliteit aan de nieuwe Canta, die comfortabeler is dan de vorige versie. Ook is er een elektronische variant. Wij dachten mee over positionering en maakten onder meer logo’s en foldermateriaal. Ook ondersteunden we de lancering. Samen met een PR-bureau zorgden we ervoor dat heel Nederland weet dat er een nieuwe Canta is. Het leverde een heleboel publiciteit op: van De Telegraaf en de Gelderlander tot Het Parool en Hart van NederlandGroot nieuws over een klein autootje dus, hoe gaaf!

Maak een supportticket aan

Heb je een probleem of een vraag over je website of intranet? Gebruik dan onderstaand formulier. Probeer zo concreet mogelijk je vraag of foutmelding te omschrijven, dat helpt ons enorm je zo goed mogelijk te helpen.


Geen bestand gekozen
Screenshot (van bijv. de foutmelding)
jkjnwer