Wij bouwen aan merken en merkbeleving

Blog

Gas geven op werving met Steets arbeidsmarktcommunicatie platform

Je bent op zoek naar goede mensen, maar kunt ze amper vinden. Het is een uitdagende tijd als het gaat om recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Met het overschot aan vacatures is het moeilijk de beste kandidaten te vinden. Wij hebben de oplossing.

Om je openstaande vacatures in te vullen ontwikkelden we bij Steets een speciale aanpak voor arbeidsmarktcommunicatie. Hiermee bereik je meer en betere kandidaten, waardoor je vacatures sneller invult met de beste sollicitanten. Lees onder de afbeelding hoe het werkt!

Best practices samengevat in één platform

De basis van onze aanpak is een platform waarmee je snel, simpel en kostenefficiënt je eigen vacaturewebsite lanceert. Helemaal in je eigen stijl. Daarmee kun je zelf óf samen met Steets meer bereiken, dankzij slimme recruitmentmarketing. 

Meer dan een vacature plaatsen

Alleen een vacature plaatsen op Linkedin, Indeed of je corporate website is niet genoeg om de beste werknemers aan te trekken. Je moet opvallen. Met een eigen 'werken-bij' website zet je daarmee een hele grote stap.

Je corporate website gaat over je bedrijf, de producten of de dienstverlening er omheen. Een aparte werken-bij site gaat over mensen, over je onderneming als aantrekkelijke werkgever en over de functies die vacant zijn. Dat is een hele andere boodschap voor een andere doelgroep. Nog enkele voordelen van je eigen vacatureplatform: 

  • Een website volledig ingericht op één doel: de beste mensen werven
  • Al je vacatures in je eigen huisstijl en merkpositionering
  • Een betere indexatie van je vacatures in Google 

Wil je je vacature-platform echt stevig wegzetten? Dan kun je de hulp van onze digital marketeers inschakelen. Met hun ervaring op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie weten ze precies hoe ze jouw doelgroep kunnen verleiden tot een sollicitatie. 

Probeer de demo

Alvast zelf ervaren hoe het werkt? Bekijk dan onze demo website voor het fictieve merk Fietschz. Of neem contact op met Jacquemo voor meer tips! 

Meer weten?

Jacquemo van Holten

Jacquemo van Holten

Accountmanager

jacquemo@steets.nl / 0624428347

Maak een supportticket aan

Heb je een probleem of een vraag over je website of intranet? Gebruik dan onderstaand formulier. Probeer zo concreet mogelijk je vraag of foutmelding te omschrijven, dat helpt ons enorm je zo goed mogelijk te helpen.


Geen bestand gekozen
Screenshot (van bijv. de foutmelding)
jkjnwer