Wij bouwen aan merken en merkbeleving

Blog

Eén jaar later

Ken je dat? Dat je vol goede moed aan een dagboek, bullet journal of heuse roman begint, en dat het een paar weken later alweer ligt te verstoffen? Tja, dat hebben wij dus een beetje met ons blog laten gebeuren. En onze social media. Eh... oeps?

Nou hadden we natuurlijk wel goede redenen (iets met een pandemie). Maar zeker als marketingbureau zouden we beter moeten weten dan zo lang stil blijven. Niet zo handig van ons. Hoog tijd om dat af te stoffen en weer op te pakken. Want stilletjes zijn we geweest, maar stil hebben we niet gezeten. Bij deze een broodnodige statusupdate.

Waar hebben we uitgehangen?

Dus... Hallo! Hier zijn we! Exact een jaar later. Kalmpjes is het geweest, hè? Tenminste, hier aan de voorkant. Achter de schermen natuurlijk niet. Ondertussen een beetje uitgekauwd, maar wel waar: ook voor ons is 2020 een turbulent jaar geweest. Een jaar van twijfels, tegenslagen en moeilijke beslissingen. Aan de andere kant waren er gelukkig ook lichtpuntjes. Nieuwe samenwerkingen, mooie projecten en ook leuke persoonlijke nieuwtjes.

Met name de beginperiode van de coronatijd bracht veel onzekerheid met zich mee. Voor iedereen. Niemand wist wat deze situatie ging brengen of waar we over een aantal maanden zouden staan. Voor een aantal van onze klanten reden om de samenwerking op pauze of stop te zetten. Financieel een begrijpelijke beslissing, hoewel natuurlijk ontzettend jammer voor ons. Hopelijk kunnen we in de toekomst weer bij elkaar komen!

Ook van een aantal collega’s hebben we afscheid moeten nemen. Sommigen van hen konden we vanwege de coronacrisis niet in ons team behouden. Anderen hebben zelf in deze lastige periode toch geweldige nieuwe uitdagingen gevonden. De coronacrisis was voor veel mensen tenslotte ook reden om eens kritisch te kijken naar hun carrière.

Na regen komt zonneschijn

Het was ook niet allemaal kommer en kwel. We hebben in de loop van het jaar dan ook mooie projecten uit mogen werken en zijn fantastische samenwerkingen aangegaan. Nog los van de persoonlijke mijlpalen en bijzonderheden die we hebben meegemaakt. Hieronder een greep uit onze lichtpuntjes van 2020:

 • Samen sterker

  Samen sterker

  In een wervelwind van een jaar zoals 2020 zijn we blij dat we van alles hebben mogen realiseren met klanten. Van bijzondere projecten voor bestaande relaties, zoals de online banenmarkt van Zorgnet Limburg, tot spiksplinternieuwe samenwerkingen waaronder Cobot, MyCards en WeLiving. Eigenlijk te veel om op te noemen. We kijken uit naar een jaar waarin we er samen iets moois van mogen maken. Komen jullie op de koffie als het weer mag?

 • Nieuwe onderburen

  Nieuwe onderburen

  Lange tijd stond de benedenverdieping van ons kantoorpand leeg. Gelukkig krijgen we binnenkort toch gezelschap: onze klant TOG Nederland trekt binnenkort in! De verbouwing is in volle gang en we hopen onze nieuwe onderburen per juni te verwelkomen.

 • Huisje, boompje...

  Huisje, boompje...

  Aan huiselijke updates geen gebrek dit jaar. Zo stapten een aantal collega’s met hun partners in het huwelijksbootje – één daarvan vandaag zelfs! Over timing gesproken. Onze teamlead development Jan Willem krijgt deze maand de sleutel van een nieuwe woning. Gefeliciteerd met deze mooie ontwikkelingen, lieve collega’s!

 • ...beestje!

  ...beestje!

  Twee van onze collega’s zijn een puppy rijker! Skye (ja, zoals de whisky ja) van marketeer Martine is een golden sennen – golden retriever en Berner sennenhond – van 5 maanden. Copywriter Tess is trotse eigenaar van de 19 weken oude Zazu: een Australische herder, golden retriever, border collie mix. Toekomstige kantoorhonden? Wie weet...

 • Persoonlijke ontwikkeling

  Persoonlijke ontwikkeling

  Juist in 2020 zijn veel mensen na gaan denken over hun carrière en zelfs hun plek in het leven. Niet zo gek dus dat dit ook bij veel van ons begon te kriebelen. Digital marketeer Bart volgt nu bijvoorbeeld een cursus illustratief tekenen, terwijl copywriter Stella gebarentaal aan het leren is. Conceptontwikkelaar Thea heeft eind vorig jaar haar post hbo-opleiding leefstijlcoach afgerond en copywriter Tess is op het moment haar opleiding tot yogadocent aan het volgen. Hulde, allemaal, en zet ‘m op!

 • Alom vertier

  Alom vertier

  Tot slot mag het aan hobby’s niet ontbreken natuurlijk. En daar hebben we er met z’n allen veel van, bont gezelschap dat we zijn. Zo is menig collega op de racefiets of motor gestapt. Copywriter Stella heeft een kalimba gekocht. En developer Jeftha maakt zijn eigen bier en wijn! Als vrijmibo’s weer kunnen slaan we graag aan het proeven, Jeftha!

Schouders eronder

We zijn nog niet van corona af. Toch ziet de toekomst er al minder somber uit dan een jaar geleden. Wij gaan in 2021 verder met een klantenbestand, team en kantoor dat er net even wat anders uitziet. En met hetzelfde enthousiasme als altijd. Voor onze klanten, maar ook voor onze eigen online aanwezigheid. Want één ding is zeker: een jaar lang stilte, dat gaan we nooit meer doen. Even de scharnieren smeren en gaan!

Maak een supportticket aan

Heb je een probleem of een vraag over je website of intranet? Gebruik dan onderstaand formulier. Probeer zo concreet mogelijk je vraag of foutmelding te omschrijven, dat helpt ons enorm je zo goed mogelijk te helpen.


Geen bestand gekozen
Screenshot (van bijv. de foutmelding)
jkjnwer