Wij bouwen aan merken en merkbeleving

Blog

Drukken is het nieuwe heien

Als er ooit in de buurt van je woning of kantoor palen geheid zijn, weet je hoe veel overlast dat kan geven. Gelukkig introduceerden Bruil en IJB een methode om trillingsvrij en geluidarm funderingspalen in de grond te drukken. En da's behoorlijk baanbrekend!

De drukpaalmachine is een hydraulisch aangedreven funderingsmachine die prefab palen de grond in boort. Zonder dat je daar als omstander last van hebt. Het drukken van betonpalen is een bestaande, beproefde én betrouwbare oplossing die in Azië al decennialang wordt gebruikt, maar nieuw is op de Nederlandse markt. Best revolutionair, want de drukpaal maakt het eenvoudiger om in binnenstedelijke gebieden te bouwen zonder overlast.

Om deze gloednieuwe methode te introduceren ontwikkelden we de website Drukpaal.nl, een kennisplatform voor iedereen die zich gaat bezighouden met het drukken van palen. Voor nu laten we je graag het resultaat zien. 

Maak een supportticket aan

Heb je een probleem of een vraag over je website of intranet? Gebruik dan onderstaand formulier. Probeer zo concreet mogelijk je vraag of foutmelding te omschrijven, dat helpt ons enorm je zo goed mogelijk te helpen.


Geen bestand gekozen
Screenshot (van bijv. de foutmelding)
jkjnwer