Wij bouwen aan merken en merkbeleving

Blog

Dag PXL. Hallo Steets.

PXL is van naam veranderd en heet vanaf nu Steets. De reden daarvoor is niet heel spannend, maar wel spannend genoeg om de knoop door te hakken. Wij groeien hard en willen de toekomst in met een naam die onze meerwaarde beter weerspiegelt. Een naam met een verhaal. Een nieuw merk om duidelijk te laten zien wie we zijn en waar we voor staan.

Met inmiddels 32 collega’s bouwen wij aan sterke merken én merken die sterk willen worden. Dat deden we als PXL; dat doen we nog steeds. In een mix van strategie, concept, creatie, code en interactie werken we aan lange termijn merkbeleving. Dat houdt nooit op, want een merk is nooit af. Een merk zit tussen de oren van mensen. En mensen veranderen, omdat de wereld om hen heen verandert. Steeds sneller. Steeds ingrijpender.

In deze dynamiek willen wij steeds de essentie van jouw merk uitdragen. Meebewegen met veranderingen. Steeds analyseren en verbeteren. Steeds klantgerichter. Steeds relevanter. En steeds interactiever. Een merk bouwen gaat tenslotte over relaties en daarmee over tweerichtingsverkeer.

Steeds is dus gewoon ons woord. Met schaamteloze taalkundige brutaliteit hebben we er een palindroom van gemaakt. Gewoon, omdat het kan. En omdat we het tweerichtingsverkeer er zo treffend mee verbeelden. Daar staan wij voor: mensen met merken verbinden. Steeds opnieuw. Met meer merk en meer business als resultaat.

We bedenken, ontwikkelen en verbeteren. Bekijk onze aanpak voor een compleet overzicht van onze diensten. 

Meer weten? Vraag hieronder ons inspiratieboek aan of bekijk ons recente werk. Of neem gelijk contact met ons op. Dat is nog steeds de snelste weg naar resultaat.

Gratis inspiratieboek Steets merkwaardiger

Gratis inspiratieboek - Steets merkwaardiger

Haal het maximale uit je merk

Een sterk merk is nooit af. Daar kun je vast wel wat inspiratie bij gebruiken. Waar begin je bij het ontwikkelen van een merk? Hoe zet je jouw merk succesvol in voor het aantrekken van nieuwe medewerkers? Welke kansen biedt digital marketing? Dat en nog veel meer delen we graag met je.

Het inspiratieboek is binnenkort weer beschikbaar. Reserveer 'm alvast, dan sturen wij het boek naar je op zodra deze weer op voorraad is.

Nu reserveren

Maak een supportticket aan

Heb je een probleem of een vraag over je website of intranet? Gebruik dan onderstaand formulier. Probeer zo concreet mogelijk je vraag of foutmelding te omschrijven, dat helpt ons enorm je zo goed mogelijk te helpen.


Geen bestand gekozen
Screenshot (van bijv. de foutmelding)
jkjnwer