Wij bouwen aan merken en merkbeleving

Blog

Bitterballen en hamburgers

September is bij Steets goed begonnen: we hebben maar liefst zeven nieuwe collega’s verwelkomd. Veel nieuwe gezichten, ook twee oude bekenden hebben de weg naar ons terug gevonden. En dat ondanks de verhuizing, best knap!

Van bitterbal naar stageplek

Nick van den Brink heeft 2,5 jaar geleden twee stageperiodes bij ons afgerond, toentertijd als mbo-student. Daarna is hij gestart aan de vervolgstudie Communicatie aan de Christelijke Hogeschool Ede. Na twee jaar in de collegezalen te hebben gezeten werd het tijd voor een vijf maanden durende stage. En die plek heeft hij op een bijzondere manier geregeld…

Als bijbaan werkt Nick namelijk bij een snackbar waar we nog wel eens een vrijmibo snackschotel bestellen. Nick zag deze bestelling binnenkomen en kwam deze bij ons bezorgen. Eenmaal binnen zag hij Bart Koppenaal en vroeg aan hem of er nog mensen gezocht werden in het online team. Dit was het geval en Nick pakte zijn kans! Diezelfde avond stuurde hij Bart een bericht en hij mocht op gesprek komen. Zodoende is het (bitter)balletje gaan rollen. “En nu zit ik hier in dit prachtige pand! De open ruimtes en de goede inrichting creëren de juiste werksfeer. Je kan lekker op de bank zitten werken of je afsluiten in een ruimte” vertelt Nick.

Uitbreiding in development team

Vorig jaar heeft Jeftha Hammink zijn eindstage van de opleiding applicatie- en mediaontwikkelaar afgerond bij Steets. “Ik ben begonnen als stagiair bij development en mijn functie hier was vooral gericht op support en kleinere klussen voor onze klanten. Gelijk lekker aan de slag dus!” aldus Jeftha. Daarnaast heeft hij als stageopdracht de website van een loodgietersbedrijf compleet vernieuwd, waarbij hij zowel het ontwerp als de daadwerkelijke bouw voor zijn rekening nam. “Alleen het logo moest hetzelfde blijven, verder had ik alle vrijheid”, vertelt hij enthousiast. Deze site is nu responsive, lekker snel en ziet er weer top uit.

Jeftha wilde, na een mooie reis door The States, graag aan de slag. Dat kwam mooi uit, voor talent hebben wij altijd plek! Na een goed gesprek met Jan-Willem werd de eerste baan voor Jeftha al snel een feit. Dus, na het bekijken van de Golden Gate Bridge (in z’n Steets-trui) en het eten van de nodige hamburgers is ook Jeftha weer aan de slag gegaan bij ons. Hij keek er op voorhand al naar uit om weer aan de slag te gaan in het development team, maar zeker ook naar de gezellige activiteiten zoals crossfit, karaoke en de koude biertjes bij de vrijdagmiddagborrel. 

Maak een supportticket aan

Heb je een probleem of een vraag over je website of intranet? Gebruik dan onderstaand formulier. Probeer zo concreet mogelijk je vraag of foutmelding te omschrijven, dat helpt ons enorm je zo goed mogelijk te helpen.


Geen bestand gekozen
Screenshot (van bijv. de foutmelding)
jkjnwer