Wij bouwen aan merken en merkbeleving

Blog

10 jaar bij Steets: "Geen dag hetzelfde."

Tien jaar geleden was Steets nog PXL. Barack Obama werd president van Amerika. AZ werd kampioen in de eredivisie. De NASA vond water op de maan. En Bart en Mariska kwamen bij ons werken. 

Mariska als office-manager en Bart als projectmanager. Nog steeds zijn ze dragende pilaren binnen Steets en ze gaan nog altijd met plezier naar het werk. Lees verder onder de video.

 

Niets is meer hetzelfde

Mariska is vrij duidelijk over wat er in die tien jaar veranderd is: "Eigenlijk is niets meer hetzelfde. Het bedrijf van tien jaar terug lijkt in weinig nog op het bedrijf van nu. Natuurlijk letterlijk, qua naam en pand. Maar we zijn ook veel groter en daarmee professioneler, denk ik. Onze dienstverlening is nu veel breder dan toen." Bart vult aan: "Tien jaar terug maakten we vooral logo's en huisstijlen. Nu zetten we merkpositioneringen neer en vertalen dat naar online, digital en offline." 

Allebei maakten ze de verhuizing van de Wiltonstraat naar de Fokkerstraat mee en onlangs natuurlijk ook naar de Gildetrom. Mariska: "Mijn eigen rol is ook nogal veranderd. Ik kwam binnen als office manager en nu houd ik me bezig met de financiele adminstratie en hr." 

Groter, kleiner en weer groter

Bart kan de woorden van Mariska eigenlijk alleen maar bevestigen: "We zijn gegroeid van een kleine club naar een professioneel, veel groter bedrijf. Het ging niet altijd vanzelf, maar met horten en stoten, vallen en opstaan. We werden groter en kleiner, en weer groter."

"Wat het zo leuk maakt, en daarom heb ik het hier ook nog steeds naar mijn zin, is dat het zo dynamisch is. Geen jaar is hetzelfde. Er gebeurt altijd wat. Daarom blijft het spannend." 

Maak een supportticket aan

Heb je een probleem of een vraag over je website of intranet? Gebruik dan onderstaand formulier. Probeer zo concreet mogelijk je vraag of foutmelding te omschrijven, dat helpt ons enorm je zo goed mogelijk te helpen.


Geen bestand gekozen
Screenshot (van bijv. de foutmelding)
jkjnwer