Wij bouwen aan merken en merkbeleving

Verkiezing: Mooiste Thuiswerkplek van Nederland

Maak kans op een fonkelnieuwe huisstijl - gratis!

Desperate times, desperate measures… Hippocrates bedacht het ooit – en zelden was het zo van toepassing als in deze dagen van thuisquarantaine. Terwijl de echte helden in de zorg en andere vitale beroepen naar hun werk gaan, werkt de rest van Nederland thuis.

Nu zijn wij benieuwd, want: wie heeft de mooiste thuiswerkplek van Nederland? Geniet jij bijvoorbeeld van een schitterend uitzicht? Staat jouw bureau vol met fantastische ornamenten? Of heb je simpelweg de perfecte opstelling bedacht? De winnaar krijgt van Steets een gloednieuwe huisstijl – gratis en voor niets. Voor de tweede en derde plek hebben we mooie tegoedbonnen (naar keuze) liggen.

En of je nu werkt op 1, 2 of 5 schermen, in een trapkast of in een riant (thuis)kantoor, iedereen maakt kans. En vooruit: je mag dingen ook best leuker maken dan ze zijn. Alles is geoorloofd...

Dus hup, laat de foto van jouw prachtige thuiswerkplek achter onder de Facebook-post en win!

 

 

Maak een supportticket aan

Heb je een probleem of een vraag over je website of intranet? Gebruik dan onderstaand formulier. Probeer zo concreet mogelijk je vraag of foutmelding te omschrijven, dat helpt ons enorm je zo goed mogelijk te helpen.


Geen bestand gekozen
Screenshot (van bijv. de foutmelding)
jkjnwer