Wij bouwen aan merken en merkbeleving

Klantevent Pandasia - 21 juni 2018

Reuzeleuk dat je er bij was!

Wat was het spannend. Vooral voor onszelf. Na 15 jaar PXL onthulden wij een nieuwe naam, een nieuwe huisstijl, een nieuwe website én - als kers op de taart - een nieuw inspiratieboek. Reden genoeg voor een feestje, dat we op 21 juni jl. met onze klanten vierden in Pandasia in Ouwehands Dierenpark.

Nog even nagenieten

De reuzenpanda’s waren niet onder de indruk, maar wij zijn ontzettend blij met de enthousiaste opkomst en reacties van onze klanten. Wij kijken er met een goed gevoel op terug en willen iedereen nogmaals bedanken. Wil jij ook nog even nagenieten? Bekijk dan snel de foto’s en video’s.

What’s in a name?

De naam Steets is ontstaan vanuit het inzicht dat een merk nooit af is. Een merk zit tussen de oren van mensen. En mensen veranderen, omdat de wereld om hen heen verandert. Steeds sneller en steeds ingrijpender.

In deze dynamiek is het de kunst om mee te bewegen en te blijven analyseren en verbeteren, steeds vanuit de essentie van het merk. Wij willen steeds persoonlijker en relevanter communiceren. En steeds interactiever. Een merk bouwen gaat tenslotte over relaties. Dat is tweerichtingsverkeer. Ook dat zie je, met een beetje fantasie weliswaar, terug in onze nieuwe naam.

Iets gemist?

Heb je ons klantevent en daarmee ons nieuwe inspiratieboek ‘STEETS merkwaardiger’ gemist? Vraag er dan even naar bij je volgende bezoek. We geven het graag aan je mee. Kun je niet wachten? Vraag ‘m hier direct aan, dan sturen we het boek zo snel mogelijk naar je op. Veel plezier ermee!

Maak een supportticket aan

Heb je een probleem of een vraag over je website of intranet? Gebruik dan onderstaand formulier. Probeer zo concreet mogelijk je vraag of foutmelding te omschrijven, dat helpt ons enorm je zo goed mogelijk te helpen.


Geen bestand gekozen
Screenshot (van bijv. de foutmelding)
jkjnwer