Fotografie en video

Je hebt je kersverse brand design of campagneconcept op zak. Hoe ga je dat nu omzetten naar concrete uitwerkingen? Laat dat maar aan ons over. Wij maken de vertaalslag naar fotografie of video en bewaken daarbij het concept. Voor een consistent geheel dat aan blijft sluiten op jouw visuele identiteit en merkverhaal.

Bedrijfsfotografie en -film met identiteit

Als wij jou aan een creatief concept of (her)positionering hebben geholpen, zijn wij daar best trots op. We willen dan ook dat de uitwerking goed uit de verf komt. Dus blijven wij het nauw liefst betrokken. Door zelf zoveel mogelijk te doen, maar ook door jou en derden te begeleiden en ondersteunen. Bijvoorbeeld als je een bedrijfsvideo wilt laten maken of bedrijfsfotografie nodig hebt. Wat wij daarvoor onder andere doen is:

  • Scenario’s en scripts voor foto en film schrijven

  • Passende beeldtaal voor jouw bedrijfsvideo of -fotografie bedenken

  • Briefings en guidelines opstellen

  • Contact leggen met een fotostudio of videograaf

  • Begeleiden van shoots op locatie

Door nauw met elkaar samen te werken, komt jouw merkverhaal en concept in alle uitwerkingen op de juiste manier terug. Zodat jij consistent, eigen en relevant blijft.

Motion design of animatie laten maken

Bewegend beeld hoeft niet alleen maar een bedrijfsfilm laten maken te betekenen. Vraag maar aan onze animator of art director. Ook andere vormen, zoals animaties en motion design, verrijken een visuele identiteit – van je website tot social media. Je kunt hiermee dingen die je met film niet kunt en vice versa. Wij deinzen niet terug van dit soort technieken. We zijn wars van gebaande paden en nieuwsgierig naar onbekende mogelijkheden. Samen focussen we op vooruitgang. Steeds opnieuw.