Wij bouwen aan merken en merkbeleving

Steets helpt je met je informatie­voorziening

In deze vreemde tijden is geen dag hetzelfde. Dat geldt ongetwijfeld ook voor de informatievoorziening van jouw bedrijf. Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en daarover wil je (kunnen) communiceren. Op één plek binnen je website het liefst - en bij voorkeur ook nog een plek die eenvoudig vindbaar is. 

Hoe het werkt

Wanneer je website bezocht wordt tonen we bovenaan op elke pagina een melding. Een bezoeker kan deze melding sluiten waarna deze niet meer weergegeven wordt (dat slaan we op in een functionele cookie). De boodschap kun je via onderstaand formulier aan ons doorgeven en plaatsen we in de melding. Je kunt ook een link opnemen in de melding die verwijst naar bijv. een speciale Corona-pagina (zoals bijvoorbeeld jelle.com/corona of naar een nieuwsbericht zoals: zorgaanzet.org/uitgelicht/corona-regionaal-contactpunt). Het is ook mogelijk de melding te tonen zonder een doorlink.

Wat wij voor je (kunnen) doen

  • De inrichting van de melding
  • Het toevoegen van de landingspagina (op verzoek)
  • Het weer uitschakelen van de melding - hopelijk over niet al te lange tijd

N.B. Gezien de precaire situatie rondom de coronacrisis en de haast die erbij geboden is, zorgen wij ervoor dat we deze melding binnen één werkdag in je website geïntegreerd hebben.

Alle corona-informatie op één plek

Website pop-up aanvragen

Maak een supportticket aan

Heb je een probleem of een vraag over je website of intranet? Gebruik dan onderstaand formulier. Probeer zo concreet mogelijk je vraag of foutmelding te omschrijven, dat helpt ons enorm je zo goed mogelijk te helpen.


Geen bestand gekozen
Screenshot (van bijv. de foutmelding)
jkjnwer