Wij bouwen aan merken en merkbeleving

Waaijenberg mobiliteit

Merkstrategie, Beeld- en vormconcept

Klein autootje, groot nieuws

Hij is klein, rood en door sommigen ook wel de schrik van het fietspad genoemd: de Canta. Dit knalrode invalidenwagentje met een trouwe schare aan fans wordt in Veenendaal gemaakt. Een paar honderd meter bij ons vandaan. Dus toen fabrikant Waaijenberg Mobiliteit een partner zocht voor de lancering van de nieuwe bolide kwamen ze al snel bij ons uit. Wij gingen vol gas aan de slag.

Waaijenberg levert mobiliteit voor mensen zonder rijbewijs. Je wilt namelijk 'gewoon weg' als je daar zin in hebt en niet afhankelijk zijn van treintijden, busvertragingen of een plensbui. Daarom ga je gewoonweg naar Waaijenberg. 

Voor Waaijenberg hebben we een merkwijzer uitgewerkt. De merkvisie, -missie en -waarden zijn hierin uitgewerkt, evenals de merkbelofte en de merkpersoonlijkheid. Deze laatste is de held. Waarom? Omdat het merk Waaijenberg mensen letterlijk helpt hun grenzen te verleggen. Vastbesloten is hen vrijheid te geven en te laten behouden.   

Het resultaat is onder andere een vloeiend logo, een stevige positionering en bijbehorende huisstijl. Voor zowel het stevige Waaijenberg Mobiliteit als voor de speelse Canta. 

Meer weten?

Louis Diepeveen

Louis Diepeveen

Strateeg / Partner

Louis@steets.nl / 0620620209

Maak een supportticket aan

Heb je een probleem of een vraag over je website of intranet? Gebruik dan onderstaand formulier. Probeer zo concreet mogelijk je vraag of foutmelding te omschrijven, dat helpt ons enorm je zo goed mogelijk te helpen.


Geen bestand gekozen
Screenshot (van bijv. de foutmelding)
jkjnwer