Wij bouwen aan merken en merkbeleving

Meer met minder, makkelijk zat

Code en technologie, Merkstrategie, Digital marketing

Aanpakken van het complete palet

De uitdaging

Bruil, een bouwbedrijf met een sterk streven naar duurzaamheid. Coba, het dochtermerk, een puur Hollands afbouwproduct zonder gedoe. Voor deze constructieve, no-nonsense organisatie mochten wij met het complete palet aan de slag: van merkpositionering tot design en van webdevelopment tot ondersteuning in de dagelijkse digital marketing-werkzaamheden. Als kers op de taart pakken we ook op zich staande projecten aan.

Cross-functioneel samen werken


Voor Bruil en Coba mogen we uitpakken. Onze oplossing is een compleet pakket van werkzaamheden waarin al onze diensten samenkomen. Merkpositionering, creatie, webdesign, conceptontwikkeling, logo en huisstijl, webdevelopment en digital marketing-ondersteuning voor de continuïteit van het beleid.

Samen werken we cross-functioneel aan deze oplossingen. Copywriters met designers, web developers met online marketeers, strategen met accountmanagers. Voor een continu innoverende marktstrategie.

Voor elke bouwfase een goed product

Bruil.nl
Bruil maakt slimme bouwproducten met minder materiaal. Het is in elke bouwfase een innovatieve en betrouwbare partner. Een trots familiebedrijf met sterke emotionele waarden, gericht op langdurige relaties met mens en de wereld om ons heen.

Coba.nl
Coba, het afbouwproduct zonder gedoe. Staat voor je klaar. Denkt mee. Komt met handige oplossingen. Een breed, maar ook overzichtelijk assortiment. Gericht op gemak, snelheid en efficiëntie voor de vakman.

Samenvattend;
wat we gedaan hebben:

#merkstrategie
#merkpositionering
#conceptontwikkeling
#campagne
#logo en huisstijl
#webdesign en development
#digital marketing

Meer weten?

Louis Diepeveen

Louis Diepeveen

Strateeg / Partner

Louis@steets.nl / 0620620209

Maak een supportticket aan

Heb je een probleem of een vraag over je website of intranet? Gebruik dan onderstaand formulier. Probeer zo concreet mogelijk je vraag of foutmelding te omschrijven, dat helpt ons enorm je zo goed mogelijk te helpen.


Geen bestand gekozen
Screenshot (van bijv. de foutmelding)
jkjnwer