Wij bouwen aan merken en merkbeleving

Kijken met andere ogen, dát verandert de zaak

Code en technologie, Digital marketing

De uitdaging

Een bescheiden kantoor in de kijker spelen

De kracht van Bierman is tegelijk de zwakte. Bescheidenheid is een mooie eigenschap, verkregen door een gezonde dosis zelfinzicht en reflectie. Maar als je te bescheiden bent, werkt het tegen je. Wat begon met een gesprek over de website, eindigde in de merkpositionering van een goede naam.

Onze oplossing

Een onderscheidende belofte

Reflectie op jezelf
Niet alleen als mens, maar ook als organisatie heb je momenten van reflectie nodig. Om daarna weer op scherp te staan. Samen met Bierman Advocaten hebben we dat proces doorlopen. We hebben nagedacht over ambitie en strategie. Over onderscheidend vermogen en unieke eigenheid. Want dat heeft iedereen, maar weet je het ook te vinden?

Een goede naam
Het kantoor had een goede naam in de markt, maar voelde nog niet als een merk. Daarom hebben we een scherp merkverhaal opgehaald in de organisatie. Zo ontstond er een eigen verhaal, dat mensen binnen en buiten de organisatie inspireert. En een onderscheidende belofte, waarmee het verschil gemaakt kan worden. Dát verandert de zaak. En tegelijkertijd ook niet. Want hoe dichter de organisatie bij zichzelf blijft, hoe waardevoller het merk is.

Kijken met andere ogen, dat verandert de zaak

Elke zaak is het waard om met andere ogen te bekijken. Jonge ogen, scherp en vindingrijk. Ervaren ogen, grondig en doortastend. Bierman Advocaten kijkt graag mee vanuit een dynamisch en veelzijdig team. Omringd door partners die hun kennis verrijken als het gaat om bijvoorbeeld financiële, fiscale, IT- en personeels- vraagstukken. Samen zie je meer. Onverwachte invalshoeken, andere oplossingen, nieuwe kansen. Dát verandert de zaak

Oud en nieuw

Bescheidenheid maakt menselijk. Bij Bierman geeft de oude garde veel ruimte aan de nieuwe lichting. Hoeveel ervaring Bierman Advocaten ook heeft, het blijft een onderneming jong van geest. Gedreven om nieuwe dingen te leren, zich te verwonderen en met een frisse blik naar elke zaak te kijken. Met de ambitie om elke dag beter te worden.

Samenvattend;
wat we gedaan hebben:

#merkpositionering
#conceptontwikkeling
#logo en huisstijl
#webdesign en development

Meer weten?

Louis Diepeveen

Louis Diepeveen

Strateeg / Partner

Louis@steets.nl / 0620620209

Maak een supportticket aan

Heb je een probleem of een vraag over je website of intranet? Gebruik dan onderstaand formulier. Probeer zo concreet mogelijk je vraag of foutmelding te omschrijven, dat helpt ons enorm je zo goed mogelijk te helpen.


Geen bestand gekozen
Screenshot (van bijv. de foutmelding)
jkjnwer