Wij bouwen aan merken en merkbeleving

Digital marketing

Voor je dagelijkse marketingoperatie

Digital marketing is een kwestie van een geïntegreerde aanpak van je digitale marketingactiviteiten. Bij Steets gebruiken we het REAN model om je doelgroep te bereiken, betrekken, activeren en tot slot te koesteren. Omdat we met zo'n divers team van ontwikkelaars, strategen en creatieven bij elkaar zitten kunnen we je complete marketingoperatie uit handen nemen. 

Onze digital menukaart

Wij hebben de specialisten, de tools en de software in huis om jou het werk uit handen te nemen. Kies zelf welke activiteiten je aan ons wilt uitbesteden of ga voor één van onze drie vooraf samengestelde voordeelmenu's. 

Afdeling Expertise Product Beschrijving Meer bezoekers Meer leads Meer trouwe  klanten
digital content contentkalender Een cruciaal onderdeel van je contentmarketing is de planning. Daarom stellen we een contentkalender voor je op waarin precies staat beschreven wat we wanneer gaan publiceren. Ook staat hierin op welke kanalen dat zal zijn (bijvoorbeeld Instagram, Linkedin of je eigen website). Zo weten jullie en wij precies wanneer we actie moeten ondernemen om scherpe content te verzamelen, creëeren en publiceren. En jullie weten precies waar jullie de komende maanden aan toe zijn. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de content aansluit op je doelstellingen en baseren we je content op een buyer persona en valuemapping.
digital content copywriting Een scherpe pen en een creatieve geest. Inkt in het bloed en een antenne voor spelfouten. Onze copywriters beschikken over de nodige eigenschappen om je teksten van een mooie glans te voorzien. Doeltreffend en secuur boetseren ze je teksten tot ze precies uitstralen waar jouw merk voor staat. 
digital content social media posts In een social media post komt planning, scherpe copy en creatief beeld samen. Dan moet het alleen nog 'even' gepubliceerd worden. Dat is vaak lastiger dan je denkt. Onze digital marketeers weten precies welke eisen ieder platform aan je posts stelt en zorgen dat alles tijdig en netjes wordt gepubliceerd. En ze maken het effect meetbaar.  
digital advertising facebook advertentiecampagne Één van de grootste sociale netwerken heeft een uitgekiende advertentiestructuur ontwikkeld. Een post promoten kan iedereen. Maar onze marketeers hebben de kennis in huis om een advertentiecampagne zo in te richten dat je optimaal gebruik maakt van elke euro die je erin stopt. Of je doel nu bekendheid vergroten, leads genereren of verkeer stimuleren is.     

 

Maak een supportticket aan

Heb je een probleem of een vraag over je website of intranet? Gebruik dan onderstaand formulier. Probeer zo concreet mogelijk je vraag of foutmelding te omschrijven, dat helpt ons enorm je zo goed mogelijk te helpen.


Geen bestand gekozen
Screenshot (van bijv. de foutmelding)
jkjnwer